Autor Motor
25 Agost 2019 a 18:00

49 equips participaran a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme

Del 30 d’agost a l’1 de setembre

Podi 24H Barcelona Automobilisme//Foto: Circuit Catalunya

Podi 24H Barcelona Automobilisme//Foto: Circuit Catalunya

Un total de 49 equips han confirmat la seva participació a les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, que se celebraran al Circuit de Barcelona-Catalunya del 30 d’agost a l’1 de setembre. La tradicional prova de resistència, que sumarà 21 edicions al traçat català, comptarà entre les formacions inscrites amb 13 nacionalitats diferents i tres equips locals.

Les esquadres que conviuran a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya procedeixen d’Alemanya (13), Suïssa (9), França (7), Holanda (4), Espanya (3), Àustria (2), Bèlgica (2), Dinamarca (2), Regne Unit (2), República Txeca (2), Emirats Àrabs Units (1), Estats Units (1) i Luxemburg (1). Si es té en compte la procedència dels pilots, la xifra de nacionalitats arriba a les 26.

Entre les formacions representants locals

no podia faltar l’equip Baporo Motorsport, amb un llarg palmarès a la cursa -victòries i podis inclosos-, que en aquesta ocasió prendrà part amb José Manuel Sapag, Marcelo Rafael Ciarrocchi, Alexandr Artemyev i Alberto Vescovi als comandaments d’un Cupra TCR DSG. També ha confirmat participació l’equip TICTAP TOTCAR SPORT, enrolat amb un Seat LCR TCR V3 DSG i els pilots Jorge Belloc Díaz, Jorge Belloc Ruiz, Isidro Díaz-Guerra González i Álvaro Rodríguez Sastre. El GSR by Speed Factory completarà la participació d’equips de casa, amb un Audi RS3 LMS SEQ i cinc pilots: Ernesta Globyte, Rokas Steponavicius, Rokas Kvedaras, Arunas Geciauskas i Vytenis Gulbinas.

El pilot català Francesc Gutiérrez seguirà fidel a la seva cita anual al Circuit de Barcelona-Catalunya i sumarà la seva 21a participació a les 24 Hores, sent l’únic pilot que ha competit en totes les edicions de la cursa. Ho farà enrolat a l’equip francès Vortex V8, acompanyat per Julien Boillot, Stephane Cottrell, Philippe Gruau i Nicolas Nobs. També destaca la participació del pilot espanyol Jon Aizpurua, en una competició que no és nova per a ell, amb l’equip alemany PROsport Performance al volant d’un Aston Martin Vantage AMR GT4 junt amb Rodrigue Gillion, Nico Verdonck i Nicholas Silva.

En l’apartat internacional,

Han confirmat equips com el Herberth Motorsportamb dos Porsche 911 GT3 R. Els alemanys arriben al Circuit amb la intenció de revalidar la victòria de l’any passat, que se suma al triomf que ja van aconseguir l’any 2016. Els txecs del Bohemia Energy Racing with Scuderia Praha, vencedors de la cursa al 2014, seran també un dels equips a tenir en compte, ja que arriben líders del campionat Europeu. Intentaran lligar el títol al Circuit amb els pilots Jiri Pisarik, Josef Kral i Matteo Malucelli i un Ferrari 488 GT3. Tampoc s’haurà de perdre la pista als suïssos del Hofor-Racing, vencedors de la cursa al 2013, que afrontaran la prova amb un Mercedes-AMG GT3 i els pilots Michael Kroll, Alexander Prinz, Kenneth Heyer, Christiaan Frankenhout i Wim Spinoy.

Les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez puntuaran a les 24H SERIES, tant al Campionat Europeu, que culmina al Circuit, com al Campionat dels Continents. Durant el cap de setmana també es disputaran les GT4 South European Series com a campionat suport de les 24 Hores.

24H SimRacing

A més de celebrar la 21a edició de la tradicional cursa de resistència, i com ja es va anunciar fa unes setmanes, el Circuit de Barcelona-Catalunya torna a apostar per les competicions més innovadores i per segon any consecutiu se celebraran simultàniament les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez juntament amb les 24H SimRacing. El Circuit es manté al capdavant de tots els circuits internacionals, ja que és l’únic traçat que realitza de manera paral·lela una competició real i una de virtual.
Invitacions gratuïtes per viure la resistència

Les 24 Hores es podran gaudir al Circuit de Barcelona-Catalunya de forma gratuïta, descarregant la invitació a la web del Circuit. L’accés al pàdoc està inclòs.

Switch to mobile version