Autor Cinema, teatre i televisió
31 Maig 2019 a 18:00

“10 dies sense la mama” i “Dilili a París”

S’estrenen en català avui divendres

Cinema català 2019.05.31 Dilili// Cartell

Cinema català 2019.05.31 Dilili// Cartell

El film d’animació Dilili a París i la comèdia italiana 10 dies sense la mama s’estrenen aquest divendres a les sales de cinema en versió catalana amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Dilili a París
Michel Ocelot, autor entre d’altres films del llargmetratge Kirikú i la bruixa, dirigeix aquest film d’animació ambientat en el París de la Belle Époque. Guanyadora del César 2019 a la millor pel·lícula d’animació.
La Dilili, una nena de Nova Caledònia arriba a París en plena onada de segrestos de nenes. Acompanyada del seu amic Orel, el repartidor, investigarà les misterioses desaparicions. En la seva recerca trobarà personatges com els pintors Picasso, Toulouse-Lautrec, Monet i Renoir; els escultors Rodin, Camille Claudel i Modigliani; compositors com Claude Debussy; escriptors com Marcel Proust; científics com Marie Curie i Louis Pasteur, i l’enginyer Gustave Eiffel entre d’altres.
El film, distribuït per Aventura Audiovisual es podrà veure a:
Cinemes Amposta (Amposta)
Boliche Cinemes (Barcelona)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona)
Teatre Cinema Armengol (Bellpuig)
Cinemes Metropol (Castelldefels)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Cine Alhambra (La Garriga)
Cinemes Guiu (La Seu d’Urgell)
Screenbox Funatic (Lleida)
Cinemes Arinco (Palamós)
L’Amistat (Premià de Mar)
Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinemes Majèstic (Tàrrega)
10 dies sense la mama
Alfa Pictures distribueix aquest film dirigit per Alessandro Genovesi i interpretat per Fabio De Luigi, Valentina Lodovini, Angelica Elli, Bianca Usai, Matteo Castellucci, Diana Del Bufalo, Niccolò Senni, i Antonio Catania.
En Carlo i la Giulia estan casats i són pares de tres fills. Carlo és un pare absent, que està completament immers en la seva feina. En canvi, la Giulia dedica el cent per cent del seu temps a la seva família Quan decideix marxar de vacances a Cuba amb la seva germana en Carlo s’haurà de fer càrrec de la canalla. En serà capaç?
La pel·lícula es projecta doblada i en versió original subtitulada en català (VOSC) a:
Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC
CAT Cines Figueres ACEC (Figueres) VD i VOSC
Cinemes Albèniz Centre (Girona) VD
JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Lleida) VD
Centre Cultural de Mollerussa (Mollerussa) VD
Cines Olot (Olot) VD i VOSC
Cinemes Arinco (Palamós) VD
Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) VD
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC
JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls) VD
Switch to mobile version