Autor Economia
3 Desembre 2018 a 10:00

El Consorci de Salut i Social s’incorpora a PIMEC

Treballaran conjuntament per reforçar la salut i l’atenció social

Acord PIMEC Consorci Salut Social// Foto: Pimec

Acord PIMEC Consorci Salut Social// Foto: Pimec

PIMEC i el Consorci de Salut i Social de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per reforçar la salut i l’atenció social a CatalunyaL’acord pel qual també el Consorci de Salut i Social de Catalunya s’incorpora a PIMEC com a soci, l’han rubricat el president del Consorci, Manel Ferré, el president de PIMEC, Josep González, i el president de PIMEC Serveis Salut i Socials, Antoni Torres.

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) és una entitat pública de caràcter local i base associativa que té el seu origen en el moviment municipalista. El CSC exerceix la representació i defensa d’un centenar d’associats i 45.000 professionals que en formen part, als quals presta un marc de protecció, de reforçament i desenvolupament de les seves funcions en relació als serveis socials i de salut. Referent en gestió pública avançada, col·labora en la definició del model adaptant-se a les noves situacions dels centres sanitaris i d’atenció social i del món municipal. Ara, també des d’un important fòrum com és PIMEC, el CSC continuarà la seva tasca de definició del model sanitari i aportarà la seva experiència i coneixement en el sector sanitari i social.

Com a organització empresarial, PIMEC representa i defensa els interessos i els valors de la pime i els autònoms davant de les administracions, la resta d’agents socials i la societat en general, i contribueix activament al seu creixement i a la seva competitivitat. A més, PIMEC ofereix a les pimes tots els serveis i eines que ajudin a fer-les més fortes i competitives en un mercat global i sense fronteres.

Switch to mobile version