Autor Economia
24 Novembre 2018 a 10:00

L’empresa tecnològica francesa Papernest obre seu a Barcelona

Crearà 120 llocs de treball fins al 2019

seu central Accio// Google maps

seu central Accio// Google maps

L’empresa tecnològica francesaPapernest ha obert a Barcelona la seva primera seu fora de França des d’on centralitzarà l’expansió de la seva activitat empresarial a l’Estat espanyol. L’obertura d’aquestes oficines suposarà la creació de 120 llocs de treball fins l’any vinent (l’empresa ja ha contractat 40 persones i preveu sumar-ne 80 més durant el 2019).
Per aquest projecte d’inversió, Papernest ha comptat amb el suport d’ACCIÓ (l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement). Papernest ha inaugurat les noves oficines aquesta setmana al carrer Nicaragua, 50, de Barcelona.
D’aquesta manera, les oficines de la capital catalana complementaran la seu central de la companyia a París i duran a terme des de tasques de desenvolupament de negoci, el màrqueting o les operacions de Papernest a l’Estat espanyol. L’empresa ofereix un servei digital gratuït que gestiona els tràmits administratius derivats d’una mudança. Així, centralitza les subscripcions i contractes en àmbits com l’energia, internet, les assegurances o el canvi de correu postal.
L’objectiu de l’empresa és que aquestes noves oficines “siguin una extensió de la seva activitat de França”, segons els fundadors de l’empresa, Philippe de la Chevasnerie i Benoit Fabre, i treballin en la mateixa línia de negoci que les oficines de París. Per a ells, “Barcelona és la millor ciutat per seguir desenvolupant el nostre negoci a Europa gràcies a la seva dimensió internacional i a la qualitat del seu ecosistema de startups, d’una riquesa difícil de trobar perquè suma professionals molt diferent amb molta experiència en l’àmbit tecnològic”.
Ens obrim a un nou mercat, amb un nou equip, però compartim el mateix objectiu de simplificar la vida a milions d’europeus”, subratlla Philippe de la Chevasnerie. L’empresa, amb seu central a París i fundada l’any 2015, compta actualment amb 200 treballadors a França, des d’on dona servei a 200.000 usuaris.
En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.
Switch to mobile version