Autor Economia
1 Octubre 2018 a 10:00

La multinacional suïssa Markem-Imaje obre a Sant Cugat un centre global d’excel·lència

Amb capacitat per a 150 treballadors

seu central Accio//Foto: Google maps

seu central Accio//Foto: Google maps

La multinacional suïssa Markem-Imaje, especialitzada en impressió i etiquetatge industrial, ha obert a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) un centre global d’excel·lència per donar servei a tot el grup a escala internacional. El projecte d’obertura d’aquestes oficines, que tenen una superfície superior als 2.500m2 i capacitat per a 150 treballadors, ha comptat amb el suport d’ACCIÓ (l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, depenent de la Conselleria d’Empresa i Coneixement).
El centre, ubicat al parc empresarial Can Sant Joan, té per objectiu millorar l’eficiència de la companyia a nivell global, amb equips especialitzats en diferents àrees com la gestió de la cadena de subministrament, els aspectes legals o els recursos humans. A més, l’empresa unifica en aquesta nova instal·lació tots els seus equips comercials que fins al moment es trobaven a les oficines de Portugal i a l’antic centre d’operacions comercials a Sant Quirze del Vallès.
Disposar d’aquestes diferents funcions en una mateixa localització facilita el treball d’equip multifuncional que ens permet proveir la resta de l’organització amb el millor suport, experiència i acompanyament, a més de promoure un servei excel·lent als nostres clients”, assegura Vincent Vanderpoel, CEO of Markem-Imaje. La companyia ha triat Sant Cugat per tractar-se d’un “pol de talent d’alt nivell, amb orientació internacional i domini de diferents idiomes, tal com ho requereix un centre d’aquest tipus”, destaquen.
Markem-Imaje compta amb 30 filials i sis centres tecnològics que donen servei a més de 50.000 clients arreu del món. L’empresa forma part del grup nord-americà Dover Corporation, que compta amb més de 60 anys d’experiència i una plantilla de 26.000 professionals globalment.
En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.
Switch to mobile version