Autor Economia
9 Octubre 2018 a 10:00

Barcelona Catalonia present a Expo Real 2018 per atraure inversió estrangera

Del 8 al 10 d’octubre a Munic (Alemanya)

Barcelona Catalonia Expo Real 2018// Foto: Incasòl

Barcelona Catalonia Expo Real 2018// Foto: Incasòl

La Generalitat, a través d’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ​​renoven per desè any consecutiu a Expo Real 2018 el seu compromís per donar suport a models de desenvolupament més justos, més eficients i més sostenibles. Expo Real és una de les principals fires immobiliàries del món, que se celebra des d’ahir dilluns 8 a demà, 10 d’octubre, a Munic (Alemanya).
La visió de Barcelona Catalonia és que el creixement econòmic ha d’anar acompanyat del desenvolupament del país, i que els projectes que combinen activitat econòmica amb respecte al medi ambient i tecnologies netes són prioritaris.
Amb aquest objectiu, Barcelona Catalonia està impulsant a l’àrea metropolitana de Barcelona projectes estratègics, ​​juntament amb projectes logístics clau al corredor mediterrani, dissenyats per convertir Catalunya en un punt d’entrada i sortida de mercaderies de l’Europa meridional i central.
Barcelona té una gran vocació internacional, oberta i cosmopolita, compromesa amb un model de creixement inclusiu, que genera riquesa i una economia diversificada. Aquests factors fan la ciutat molt atractiva per a la inversió estrangera i la captació de talent internacional.
Barcelona i Catalunya al capdavant de l’atracció d’inversió
 
Durant el primer semestre de l’any companyies tecnològiques internacionals han anunciat la creació de 1.500 llocs de treball a Barcelona. Microsoft, Sanofi-Aventis, Cisco, Amazon, Facebook (a través de CCC), Salellogic, WeWork, N26 i King són exemples d’empreses que s’han instal·lat o ampliat les seves instal·lacions recentment a la capital catalana.
El nombre d’empreses amb seu social a Catalunya assoleix el rècord dels últims 9 anys. A 1 de gener de 2018 hi havia 618.366 empreses actives a Catalunya, un 1,5% més que un any abans, segons dades del Directori Central d’Empreses (DIRCE).
Impuls a projectes estratègics i logístics

Agrupats sota el lema Barcelona Catalonia goes on! l’estand de Barcelona Catalonia ofereix als inversors una visió global dels principals projectes que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya per oferir oportunitats de negoci. Des del 22@ com a model consolidat de districte d’innovació urbana i econòmica, el Campus Diagonal-Besòs amb nous espais destinats a coworking, més de 30 noves localitzacions per a projectes del sector hoteler a municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona o el nou sector d’activitats econòmiques i logístiques Els Joncs de Gavà.

Barcelona Catalonià goes on! Emerging Trends in foregin investment
L’organització d’Expo Real inclou dins la programació oficial per primera vegada una conferència monogràfica sobre Barcelona i Catalunya. Sota el títol Emerging Trends in foreign investment i moderada per Carles Vergara, professor associat de Finances a IESE Business School, companyies internacionals com CBRE o INVERTICA Real Estate Solutions ens donaran la seva visió sobre l’interès actual que desperta Barcelona i Catalunya per als inversors estrangers.
Com en anteriors edicions del certamen, Barcelona Catalonia aposta per un model que suma les propostes de les diferents administracions públiques i els  projectes de les principals companyies privades del sector. En aquest sentit l’estand d’Expo Real aplega empreses amb vocació internacional i administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya. En aquesta ocasió són els ajuntaments de Gavà, Sant Boi de Llobregat, Tarragona i Viladecans; i companyies com Building Center, Forcadell, Europa Center, JAP i Invest in the Center of Catalonia.
Barcelona Catalonià goes on! Emerging Trends in foregin investment
L’organització d’Expo Real inclou dins la programació oficial per primera vegada una conferència monogràfica sobre Barcelona i Catalunya. Sota el títol Emerging Trends in foreign investment i moderada per Carles Vergara, professor associat de Finances a IESE Business School, companyies internacionals com CBRE o INVERTICA Real Estate Solutions ens donaran la seva visió sobre l’interès actual que desperta Barcelona i Catalunya per als inversors estrangers.
Switch to mobile version