Autor Articles i estudis
9 Octubre 2018 a 18:00

4 temporada

juan juncosa//Foto: amic

juan juncosa//Foto: amic

De vegades els inicis són planejats altres no. Aquests començaments quan són del nostre grat gaudeixen d’una continuïtat alimentada pel plaer que ens proporciona la situació. D’aquesta manera i sense donar-me pràcticament compte he iniciat diversos projectes en la meva vida. Els he anat donant continuïtat i així a dia d’avui em trobo al capdavant de la Revista Global Club que compleix 10 anys el proper 2019. Pràcticament 5 anys col·laborant d’una manera o altra amb el diari El Matí i iniciant aquest mateix dilluns dia 1 la 4 temporada del meu programa de ràdio “Res a perdre. Tot a guanyar”. Així sense pretendre-ho vam iniciar a Alpicat ràdio un programa on vam aprofitar els articles escrits al diari per comentar-los i ampliar-los. A emetre en directe per internet a més de les freqüències hertzianes habituals de la ràdio. Inicieu també un bloc per compartir totes aquestes experiències. Els resultats fins al moment de tot això, espectaculars. Gent trucant a l’emissora o enviant preguntes des de diversos punts del país; València, Castelló, Toledo, etc. i per descomptat diverses poblacions de Lleida. Un projecte que sense grans pretensions m’ha portat a tenir una mitjana de 40.000 visites o seguidors de mitjana mensual i que en mirar tot això amb perspectiva et fa sentir responsabilitat davant aquestes persones. Així que vam iniciar una 4 temporada esperant ser millors i seguir agradant. De 16 a 17 els dilluns a www.alpicatradio.com comentem l’article.

Per: juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version