Autor Articles i estudis
11 Setembre 2018 a 18:00

Música

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

La música forma part de les nostres vides. Arriba a les nostres oïdes de moltes formes. De forma més activa i directa mitjançant la ràdio, a la discoteca o en un pub i de forma més indirecta potser veient la televisió, el cinema, o a la piscina. Està present en les nostres vides i sense voler-ho ens han ensenyat a sentir amb ella. D’aquesta manera, segons quina música, ens posa en tensió davant d’una pel·lícula de misteri o ens prepara per espantar en una de por. Capaç de pujar-nos la moral i l’ànim. Amb força suficient com per fer-nos plorar o sentir-nos romàntics. Es podria dir que la música té vida pròpia i amb la capacitat d’interactuar amb nosaltres. Si bé és cert que hem de tenir una petita disposició cap a ella. Una mateixa melodia o lletra en segons en quin moment de la nostra vida pot passar desapercebuda per a nosaltres i en un altre podria convertir-se en el nostre estendard. Música que perdura i no mor, melodies d’estiu i altres que per molts anys sentirem en el nostre cor com les nostres. Sabent aquest potencial hi ha persones que s’han dedicat a investigar sobre la musicoteràpia. No et sembla sorprenent tenir a l’abast de la mà una eina tan potent. Aprofita-, usa-, llegeix una mica sobre això o simplement escolta al teu cos com reacciona davant de segons quines melodia i utilitza-la al teu favor. Posa’t ara mateix a crear la teva píndola de música motivadora que aquesta exempta d’efectes secundaris.

Per: juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version