Autor Articles i estudis
4 Setembre 2018 a 18:00

Feliç aniversari

juan juncosa//Foto: amic

juan juncosa//Foto: amic

Avui vull dedicar aquest article a una persona especial que compleix anys. Fer anys sempre és un motiu d’alegria i de celebració. Més si és estiu. Sembla que una celebració a l’estiu és només una excusa per divertir-se més, per sentir-se millor si això és possible. Un bon motiu per prendre un mojito, una sagnia i perquè no potser una sidra. Celebrar la vida, l’amistat, l’amor i l’estiu tot en conjunt. Gaudir no només d’un dia en concret festejar tot el mes, potser més, tot l’any. Aprofitar i posar com a punt d’inici d’una nova vida aquest dia tan assenyalat. Omplir-se de bons propòsits com si d’any nou es tractés i complir-los. Bufar espelmes i tornar-les a encendre per poder demanar infinitat de desitjos, tots ells plens d’il·lusió i de vida. Abraçar a la família, als amics, als éssers estimats, a la vida. Viure el moment, sentir sense mirar endavant ni enrere. No sentir-se trist per res. No buscar la perfecció. Com deia abans, celebra-ho tot un mes, o la resta de la teva vida. En un dia tan assenyalat celebrem la vida i és ben cert el que se celebra és el dia del teu naixement. Tot el que has fet en aquesta vida forma part de tu. Per descomptat que no tot és com un voldria però llevant les coses materials mira la teva vida amb els ulls de l’esperit i sent quantes coses meravelloses has viscut “i que en facis molts més”. Felicitatsssss!!!

Switch to mobile version