Autor Economia
8 Febrer 2018 a 15:00

CaixaBank, escollida com millor entitat de banca privada en Espanya perEuromoney

Per quart any consecutiu

caixabank pay

CaixaBank ha estat escollida com millor entitat de banca privada en Espanya el 2018 en la Private Banking Survey 2018 d’Euromoney. El premi, que CaixaBank ha rebut per quart any consecutiu, és el resultat de les 2.395 enquestes que ha realizat Euromoney a entitats de tot el món, gestors d’alts patrimoni, i family offices, qui han identificat a l’entitat com una de les més ben valorades en Banca Privada per la qualitat dels seus serveis i el seu model de negoci.

Així mateix, CaixaBank, també ocupa el primer lloc en unes altres 9 categories de l’enquesta: serveis específics per a clients d’alts patrimonis (Net-Worth-Specific Services) i la subcategoria de serveis per a clients de molt alt patrimoni (High Net Worth clients), gestió d’actius (Asset Management), capacitats comercials (Commercial Banking Capabilities), serveis de family office  (Family Office Services), anàlisi i gestió d’actius (Research and Asset Allocation Advice), assessorament en filantropia (Philanthropic Advice), inversió socialment responsable i d’impacte social (SRI / Social Impact Investing), assessoria de planificació hereditària i trusts (Succession Planificació Advice and Trusts), innovació tecnològica i experiència del client (Innovative Technology – Client Experience).

Jordi Gual, president de CaixaBank, considera que aquest reconeixement “reflecteix l’excel·lència en el servei que cerquem en la nostra relació amb el client i una metodologia d’assessorament rigorosa i totalment personalitzada, que desenvolupa un equip humà de gestors altament qualificats”.

Per la seva part, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, destaca que “l’aposta estratègica de CaixaBank per l’assessorament financer amb els estàndards més elevats de qualitat i de compliment regulatori ens ha permès consolidar el nostre lideratge en estalvi a mig i llarg termini i créixer el 2017 un 5,5% el patrimoni gestionat per Banca Privada, fins als 63.203 milions d’euros, i un 6,3% el nostre nombre de clients, fins als 58.491“.

CaixaBank Banca Privada, un segment en constant creixement

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada, el negoci de CaixaBank especialitzat en gestió de patrimonis de més de mig milió d’euros, combina el servei universal d’oficines, amb més de 5.000 sucursals, amb l’assessorament especialitzat a través d’un equip de més de 500 gestors, 46 centres de banca privada distribuïts per tota Espanya i unes prestacions tecnològiques que, mitjançant el mur i la videotrucada permeten oferir assessorament des de qualsevol lloc.

CaixaBank recentment ha creat un nou servei d’assessorament independent, sota la nova regulació de MIFID II, denominat CaixaBank Wealth. L’estructura organitzativa d’aquesta unitat especialitzada està integrada per 7 experts en gestió de patrimoni que compten amb una àmplia experiència i coneixement en el mercat financer en tots els seus àmbits, per donar servei al negoci de Banca Privada de l’entitat.

El gestor Wealth serà l’encarregat de dissenyar i implementar l’estratègia d’inversió, en el marc d’un contracte d’assessorament que establirà els paràmetres de relació amb l’entitat. El gestor també podrà dur a terme una visió agregada de les posicions del client, incloses les que mantingui amb unes altres entitats, amb una anàlisi conjunt del risc i distribució dels seus actius.

Igualment, CaixaBank Banca Privada disposa de l’equip Altium, dedicat a la gestió de patrimonis superiors als 10 milions d’euros, que juntament amb els gestors de Banca Privada brinda una proposta de servei global als clients que demandin un alt grau de sofisticació en la gestió del seu patrimoni. L’equip està present a Barcelona, el País Basc, Navarra, Andalusia i Madrid per oferir cobertura a tot el territori.

La consecució del guardó per quart any consecutiu aferma a l’entitat en el segment de banca privada, i ratifica el seu model de gestió i treball inspirat en els valors de l’entitat: qualitat, confiança i compromís social.

Sobre Euromoney

La revista Euromoney és una publicació economicofinancera amb seu a Londres molt influent en els mercats de capitals. Fundada el 1969, és reconeguda a nivell mundial com una publicació especialitzada en notícies de banca internacional i financera. La publicació compta amb més de 145.000 lectors, entre els quals s’inclouen professionals de les finances, dels negocis i d’institucions governamentals de tot el món.

Switch to mobile version