Autor Cultura
2 Gener 2018 a 15:00

Especial Nadal, a les Biblioteques de la XBM

De la Diputació

Nadal Biblioteca XBM

Trobareu recomanacions de llibres, música i cinema, una selecció d’obres de les biblioteques de la Xarxa, les activitats programades, els descomptes i avantatges que podeu aprofitar si teniu el carnet de les biblioteques, el rànquing dels documents més prestats, l’especial de Nadal del portal infantil Gènius i la proposta de la xef Ada Parellada per fer un menú de festa.

Aquest any, el Menú de Nadal ens el prepara Ada Parellada, filla, neta i besneta dels Parellada, una família de restauradors. Fa més de 200 anys que es dediquem a cuinar, a servir plats, a preparar àpats i celebracions de tota mena.

Parellada ens presenta diferents propostes culinàries que venen acompanyades d’uns vídeos on podreu seguir pas a pas i amb detall totes les indicacions per tal que el vostre menú de Nadal sigui tot un èxit.

Els escollits del Nadal

Des de les biblioteques s’han seleccionat una mostra de les opcions de llibres més interessants publicats al llarg d’aquests anys, petites joies molt diverses i amb diferents estils. Tot esperant  que aquests títols proposats siguin d’utilitat i us apropin encara més a l’apassionant món de la lectura. I recorda que tots aquests llibres els pots trobar a les Biblioteques! Bones festes!

Igualment la música nadalenca és un dels pilars de la música tradicional i forma una part important de l’educació musical dels pobles. Us proposem un viatge musical, ple de colors i textures, a través de nadales populars i música contemporània d’arreu del món.

Portal infantil Gènius

A la biblioteca infantil de la XBM de la Diputació de Barcelona, us recomanen el conte de l’hivern.També els altres apartats tradicionals de les festes com: la carta als Reis Mags, que la pots imprimir juntament amb el sobre directament des del web o recollir-la a la teva biblioteca, curiositats i costums, i com gaudir de la festa de manera ecològica amb uns consells que t’ajudaran a l’hora de pensar els teus regals.

Switch to mobile version