Autor Economia
23 Desembre 2017 a 15:00

PIMEC demana la retirada de l’article 155

qualsevol tipus d’intervenció de la Generalitat

Assemblea PIMEC // Imatge cedida per PIMEC

Assemblea PIMEC // Imatge cedida per PIMEC

Davant dels resultats electorals del 21-D, PIMEC demana que es constitueixi amb la màxima celeritat possible un govern estable i amb la necessària sensibilitat empresarial perquè inspiri tranquil·litat i garanteixi la seguretat econòmica i jurídica que necessita el país i el seu teixit productiu.

El Comitè Executiu de PIMEC, reunit ahir al matí, va destacar de manera molt positiva l’alta participació ciutadana (81,95%). Assenyala que el fet que sigui la participació més alta de la història i la tendència continuista dels resultats, no donen peu a especulacions, ni falses interpretacions, i tampoc justificarien un avançament electoral.

En aquest sentit, PIMEC apel·la a la responsabilitat de tots els grups parlamentaris per llegir i interpretar molt bé els resultats, aprendre dels errors i buscar fórmules de diàleg i compromís que donin estabilitat per governar en una legislatura sòlida i duradora.

Així mateix, l’entitat demana tornar a la normalitat institucional de manera immediata, així com la retirada de l’article 155 i de qualsevol tipus d’intervenció de la Generalitat. La patronal també recorda la necessitat d’emprendre ràpidament les reformes i accions de govern pendents i necessàries, que han estat aturades pel bloqueig del Govern central i la situació política dels darrers mesos.

Switch to mobile version