Autor Cinema, teatre i televisió
27 Octubre 2017 a 18:00

“Els preciosos dies d’Aranjuez”

S’estrena en català avui

cinema català 2017.10.27

El film Els preciosos dies d’Aranjuez s’estrena avui divendres, 27 d’octubre, en versió original francesa subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
El film, basat en el llibre del mateix títol del novel·lista austríac Peter Handke, ha estat distribuït per Paco Poch Cinema. El director alemany Wim Wenders dirigeix aquesta obra que l’any 2016 ha competit en les seccions oficials del Festival de Venècia i del Festival Internacional de Toronto.
Els actors Reda Kateb, Sophie Semin, Peter Handke, i Jens Harzer protagonitzen aquesta història que té també la col·laboració especial de Nick Cave. L’acció transcorre durant un dia d’estiu. Un home i una dona conversen sobre la vida, la infantesa, el sexe, l’estiu i el que diferencia els homes de les dones. Assegut davant la seva màquina d’escriure, un escriptor intenta imaginar i transcriure els diàlegs de la parella.
El film es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinema Casal Montblanquí (Montblanc)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Switch to mobile version