Autor Articles i estudis
17 Desembre 2016 a 12:00

Com cuides la teva pell a l’hivern? T’ajudem!

bellesa pell hivern

Saps protegir la teva pell del fred hivernal? Les jaquetes gruixudes, els abrics de pèl, els jerseis de llana, les bufandes o les gorres són els nostres grans aliats per combatre les baixes temperatures de l’exterior, però deixen el nostre rostre al descobert. A més, la pell està constantment sotmesa a canvis de temperatura: dels espais càlids de la llar, el transport públic i el treball, al fred de carrer. I, sovint no som conscients d’aquesta agressió, limitant-nos a posar-nos peces de roba com una ceba.

I és que, com lamenta, Josefina Royo de la Torre, directora de l’Institut Mèdic Làser, en les seves recomanacions per a Olay: “Tenim una clara consciència que hem de protegir a l’estiu i, en canvi, a l’hivern prenem menys precaucions”. El meteoròleg Mario Picazo afegeix, també per Olay, que, “amb el pas dels anys, l’epidermis es torna més fina” i “sembla més prima, pàl·lida i transparent, més vulnerable als envits del nostre clima”. A més, encara que faci fred, segueix sent imprescindible protegir-se dels raigs de Sol.

Claus de la cura

  • Combat la deshidratació, amb fórmules humectants. Si fem servir aquest tipus de cremes de forma diària, millorarem l’estructura essencial de la pell i la funció barrera de la capa còrnia.
  • Revitalitza i repara els danys, amb un tractament cosmètic que fomenti la reparació de col·lagen i l’elastina, i que protegeixi la pell de les agressions mediambientals externes.
  • Mima la teva pell amb una cura diari complet:
    • Mantingues la teva pell neta (amb una higiene al matí i una altra a la nit).
    • Exfolia-la per eliminar les cèl·lules mortes i donar-li vida a la teva pell, que es mostra més opaca a l’hivern.
    • Utilitza sèrums i cremes hidratants específiques: per al dia, per la nit i pel contorn dels ulls (que és la zona més delicada del nostre rostre).

Per què necessitem una cura extra a l’hivern?
A banda del fred, el vent i la falta d’humitat de l’hivern i del canvi bruscos de temperatura entre exterior i interior, Vichy afegeix la contaminació com una altra agressió a la nostra salut cutània. A més, des de la marca s’explica que “en el cas de sequedat / deshidratació de la pell, la funció barrera s’altera i la nostra pell no és capaç de compensar / protegir-nos enfront dels factors (externs)”.

Les zones més sensibles
Vichy també ens indica que són les mans, la cara i els llavis les zones a les que hem de prestar més atenció a aquesta cura extra, sense oblidar els braços i les cames que, encara que no estiguin exposades, poden patir alteracions. A més, és molt recomanable nodrir les àrees que tendeixen més a la deshidratació de forma natural com els colzes i els genolls.

Els actius dermocosmètics més recomanables
La marca cosmètica Vichy assegura que són claus els elements hidratants com la glicerina o l’àcid hialurònic, i els nutritius com l’oli d’ametlles, el d’albercoc o jojoba o la mantega de karité. També són molt beneficiosos en aquesta cura els rics en àcids graus ω3 i ω6, i els elements calmants com és l’extracte de civada.

Per Belleza Activa / AMIC

Les nostres propostes:

Per reparar els danys, de Nu SKIN tota la linia 180 ja que l’hivern és la època ideal per aquest tipus de cura.

Així el netejador facial a base de vitamina C encapsulada, es capaç d’actuar específicament en aquelles agressions a les que hem sotmès la pell a l’estiu  i difuminar/esborrar les taques que ens han anat sortint per l’exposició al sol, a més es capaç de suavitzar les línies i arrugues i contribuir a tenir un cutis més ferm i juvenil.

Porta, a més de la vitamina C, un component que es bàsic per al col·lagen, l’oli de sèsam i soja que actuen impedint la pèrdua de la hidratació i ajuden a mantenir la capa protectora d’hidratació de la pell . A més amb llavors de raim, fulles de ginkgo i extracte de ginseng que minimitzen els danys ocasionats pels radicals lliures.

Es pot fer servir al matí i a la nit abans de la resta del tractament

També es aconsellable el tractament complert  que consisteix en posar al matí el productes de Nu SKIN 

face wash

skin mist

cell renewal  fluid

crema de dia  amb protecció solar

i a la nit

els mateixos 3 primers passos i llavors la crema de nit

Aquests productes i d’altres els podeu veure i provar a http://naturalcosmeticsshop.nsproducts.com/
o contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com

Switch to mobile version