Autor Societat
1 Juliol 2016 a 14:00

Creix la participació a “Eduquem en Família”

Han participat prop de 5.500 persones

diba eduqum en familia

Prop de 5.500 persones han participat a les 414 activitats organitzades dins del Catàleg d’activitats de suport a la funció educativa de les famílies “Eduquem en Família” durant el curs 2015-2016, superant les xifres de participació del curs passat. L’oferta del catàleg ha estat de 25 propostes sobre temàtiques d’educació i família realitzades a 166 municipis de la demarcació de Barcelona.

Aquest curs s’han afegit al catàleg d’actuacions que responen a demandes recollides pels ajuntaments, com l’interès per propostes que tracten l’etapa de l’adolescència, des del seu vessant familiar i psicosocial. Han estat A contracorrent i Qui t’entengui que et compri!. També han estat novetats d’aquest curs Caminant cap a l’autonomia,Que fem des de casa quan apareixen dificultats d’aprenentatge? iValors per fer-los créixer.

Les activitats amb més participants han estat Educar sense cridar, El viatge de primària a secundària i Qui t’entengui que et compri!, per aquest ordre. Les noves propostes per al proper curs 2016-2017 sónEines per l’acompanyament escolar dels teus fills i filles, Comunicació adequada entre adolescents a l’entorn 2.0 i Eduquem les emocions en família.

Eduquem en família és una acció del Programa d’Acompanyament a l’escolaritat d’Educació de la Diputació de Barcelona per ajudar a prevenir el fracàs escolar i a enfortir la participació educativa de les famílies als seus municipis.

Switch to mobile version