Autor Cinema, teatre i televisió
15 Juliol 2016 a 15:00

Avui s’estrena ‘Ice Age. El gran cataclisme’

Hi han 30 còpies en català

Ice Age el gran cataclisme

La cinquena entrega de la saga Ice Age, amb el títol Ice Age. El gran cataclisme, s’estrena aquest divendres en català. El doblatge del film té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La pel·lícula ha estat dirigida per Mike Thurmeier i Galen T. Chu i produïda per la 20th Century Fox / Blue Sky Studios. Aquest és el segon film doblat en català que estrena la Fox aquest 2016 després de Kung Fu Panda 3.
A Ice Age. El gran cataclismecontinua la incombustible amistat del grup d’animals de l’edat del gel. L’obsessió de l’esquirol Scrat per trobar glans provoca que un asteroide vagi de dret cap a la Terra i amenaci l’edat de gel. El peresós Sid, el mamut Manny, el tigre de dents de sabre Diego i la resta de la colla intentaran impedir-ho.
El film es podrà veure a 30 sales: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); Cinemes Amposta (Amposta); Megacine Badalona (Badalona); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers – El Nord (Granollers); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Odeón Multicines Girona (Salt); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona); Yelmo Cines Parc Central (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic) i Cinema Kubrick (Vilafranca del Penedès).
Switch to mobile version