Autor Societat
25 Juny 2016 a 10:00

Parlem presenta les seves novetats

Neus Munté: “Un operador de telefonia catalana ens dóna força com a país i també ens fa sentir orgullosos de les nostres capacitats”

Neus Munté

Neus Munté

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha participat  a la roda de premsa de Parlem, l’operador de telefonia mòbil de Catalunya, on s’han presentat les novetats d’aquesta companyia fundada fa un any i mig.
La Consellera ha volgut, en nom del Govern, “donar suport i celebrar el procés de consolidació d’una empresa catalana que treballa per convertir-se en l’Operadora de Telefonia de Catalunya”, felicitacions que ha transmès a Ernest Pérez-Mas, fundador i CEO de Parlem.
Fa uns mesos Parlem anunciava un procés de pivotació en la seva estratègia inicial. Poc després del seu llançament, moment en que l’empresa tan sols disposava de solucions mòbil, modificava la seva estratègia inicial, frenant l’adquisició de clients i potenciant la inversió en solucions tecnològiques. Això va implicar rebaixar substancialment la seva inversió en comunicació i màrqueting per rellançar-se, ara sí, aquest 2016.
En aquesta estratègia de rellançament la companyia ha fet públic que des d’aquest mateix moment ofereix als seus clients tot aquells serveis que la converteixen en una operadora integral oferint tant paquets de solucions mòbil (veu i dades),  solucions de fixe, accés d’internet a casa així com un paquet de continguts televisius.
Munté ha destacat:  “Parlem és una empresa que ha sabut redefinir la seva estratègia inicial i portar a terme un procés de rellançament per oferir més i millors serveis, per ser més sòlida, per anar a més. I aquesta és una actitud exemplar en el terreny empresarial, però també en el personal, el polític, etc.”. Segons la consellera de la Presidència, Catalunya és un país d’innovadors, de pioners, d’emprenedors, i el rellançament de Parlem és un exemple d’aquest ADN català que ens porta a repensar-nos a cada moment, com a empreses, com a societat, com a administració, com a país”
“Parlem vol ser una operadora catalana amb visió internacional. Com ho volem també com a país: mantenint la nostra essència catalana, però obrint-nos al món”, ha afirmat Neus Munté.
La consellera ha recordat que el sector de les TIC s’ha erigit com un dels àmbits d’activitat amb més bones perspectives econòmiques i socials. Més de 12.800 empreses es dediquen a les TIC, amb  més de 14.000 milions d’euros de facturació anual i més de 200 milions d’euros destinats anualment a inversió en R+D. El sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ocupa a Catalunya 84.600 treballadors, xifra que suposa prop del 2,7% de la població catalana ocupada, segons dades de l’EPA del tercer trimestre de 2015.
Segons la consellera, “compartim la voluntat d’aglutinar esforços, recursos i talen i el fet de comptar amb una operadora catalana es molt rellevant. Ens dóna força com a país i també ens fa sentir orgullosos de les nostres capacitats”.
La consellera ha reiterat: El Govern estem al costat de la iniciativa privada per fomentar el desplegament de xarxes de telecomunicacions de nova generació, on la telefonia mòbil hi predomina. I una manera de fer-ho és facilitar les infraestructures de la Generalitat per tal que les operadores de telefonia mòbil despleguin les seves solucions tecnològiques, facin créixer el mercat de les telecomunicacions, generin ocupació, millorin el PIB del nostre país”. I ha destacat, que el més important és que ho fem sense generar despesa, sinó que ho fem posant en valor les infraestructures ja existents, és a dir, rendibilitzant les inversions fetes.
Per acabar, Munté ha desitjat un camí d’èxits a Parlem en aquesta nova etapa. És important que entre tots nosaltres col·laborem per seguir millorant, per seguir oferint el millor. I ha demanat col·laboració amb centres d’innovació i universitats per aprofitar i fomentar el talent que generem. Segons la consellera, Catalunya té els ingredients necessaris per tirar endavant com a societat i com a país. I estar avui aquí celebrant el projecte de Parlem és un exemple d’aquestes capacitats, empenta i entusiasme”.
Switch to mobile version