Autor Societat
13 Juny 2016 a 21:30

Mor atropellat un olesà de 18 anys

Aquesta tarda a la C-55

Mossos d'Esquadra // Foto: Joan Murcia

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 3,1 de la C-55 a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) en sentit Manresa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17.05 hores.
Per causes que s’estan investigant, un camió ha atropellat un vianant que anava per aquesta carretera, i que, a conseqüència de l’impacte, ha mort. Es tracta de D.E.M, de 18 anys, veí d’Olesa de Montserrat i nacionalitat espanyola.
Arran del sinistre, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, i una ambulància i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques. Pel que fa a l’afectació viària, a les 17.12 h s’ha tallat la calçada en ambdós sentits de la marxa. A partir de les 17.41 h, s’ha circulat a través de pas alternatiu. Finalment, la via s’ha reobert a les 19.22 h.
Switch to mobile version