Autor Societat
29 Juny 2016 a 13:00

Concentració/Tall a la C-55, No callarem!!!

Comunicat de la PLATAFORMA NO MÉS MORTS A LA C-55 i la FAVM

c-55 cartell 2 de juliol 2016

Degut al darrer atropellament mortal del jove de 18 anys David E. M. veí  d’Olesa de Montserrat, ocorregut el passat 13 de juny, la PLATAFORMA NO MÉS MORTS A LA C-55 i la FAVM (Federació Associacions de Veïns de Manresa) convoca a un tall de carretera en el punt molt proper de l’accident per fer sentir la nostra gran indignació i reivindicar legítimament una solució definitiva.

La concentració consistirà en trobar-nos tots a les 16:45 h al Restaurant Can Felip (C-55 km. 3’8) d’Olesa De Montserrat.

A les 17:00 h. es tallarà el trànsit, seguidament es llegirà un manifest conjunt de les entitats organitzadores i restarem allà fins a les 17:30 hores en record per aquesta darrera víctima mortal i, pels cinc atropellaments més ocorreguts també al llarg de la C-55 entre Abrera i Manresa des de el 2011 (any de creació de la Plataforma) fins l’actualitat, on donarem per acabat el tall amb unes paraules de comiat. Recomanem arribar al lloc de concentració abans de les 16:45 h

Per en David, la darrera víctima mortal de la C-55, per totes les víctimes d’aquesta maleïda C-55, per tots nosaltres que un dia podem ser-ne les víctimes, per dir que JA N’HI HA PROU!! Hem de ser-hi dissabte protestant per una carretera que té 3 vegades més  trànsit del que hauria de suportar sense desdoblar. No podem callar, ens hem de fer molt visibles!!!!

Dintre dels actes reivindicarius, aquest divendres dia 1 de juliol a les 19:00 hores, a l’auditori  del Montepio de Conductors situat a la Plaça Sant Jordi, 1, 08241 Manresa, s’estrena el curt documental sobre la C-55. “CarRatera” de David Villarreal.

A continuació teniu l’enllaç del Tràiler a https://youtu.be/H9UvZua6y7Y

Switch to mobile version