Autor Economia
25 Juny 2016 a 16:00

CaixaBank firma un conveni amb la Federació Espanyola de Comerciants d’Electrodomèstics

Per promoure el finançament entre els més de 6.000 associats

La Caixa FECE

CaixaBank ha firmat un conveni de col·laboració amb la Federació Espanyola de Comerciants d’Electrodomèstics (FECE) amb l’objectiu de promoure de forma exclusiva els productes de finançament de CaixaBank Consumer Finance i de CaixaBank Negocis, entre els més de 6.000 comerços adherits a FECE.

Gràcies a aquest acord, els establiments associats a FECE han posat en marxa, fins al 31 de juliol, una campanya per finançar les compres d’electrodomèstics, des de 150 euros fins als 1.500 euros, al 0% TAE i un termini a escollir de 3, 6 o 12 mesos.

Els clients dels establiments adherits a FECE també podran optar a una línia de crèdit si realitzen compres recurrents, beneficiant-se de les condicions avantatjoses que ofereix CaixaBank Consumer Finance. A més a més, els clients de CaixaBank podran realitzar aquesta operativa d’una forma àgil, sense necessitat d’aportar documentació per tramitar aquestes operacions. Aquest procés es realitzarà mitjançant la firma digital.

Per una altra part, els comerços adherits a FECE es podran beneficiar del préstec Negoci Inici o Reformes i del rènting de vehicles professionals, entre altres productes i serveis, en condicions avantatjoses.

L’acord marc de col·laboració firmat per les dues entitats s’estén fins al 31 de desembre de 2018 gràcies al qual s’aniran desenvolupant diferents iniciatives per facilitar el finançament als clients i, d’aquesta forma, potenciar el crèdit al consum, un dels pilars del Pla Estratègic 2015-2018 de CaixaBank.

Sobre CaixaBank Negocis

CaixaBank Negocis és el programa que es dirigeix a comerços, autònoms, professionals i microempreses amb una facturació de fins a 2 milions d’euros. Un equip de 1.600 gestors especialistes, amb dedicació exclusiva, està al servei dels clients, desplaçant-se al negoci, equipats amb tablets i smartphones, per assessorar i facilitar la contractació dels productes i serveis des del terminal del gestor.

Sobre FECE

La Federació Espanyola de Comerciants d’Electrodomèstics (FECE) aglutina associacions empresarials territorials i grups nacionals que pertanyen al sector d’electrodomèstics que, a la vegada, integren establiments oficials de venta d’electrodomèstics. FECE té com objectiu defensar i representar a escala nacional els interessos dels comerciants d’electrodomèstics i a través de les seves entitats associades, representa a més de 6.000 comerciants.

Switch to mobile version