Autor Economia
16 Maig 2016 a 16:00

Autònoms PIMEC fa valoració positiva de les dades de la RETA del Servei Públic d’Ocupació Estatal

Treball // Imatge extreta del web Pixabay

Treball // Imatge extreta del web Pixabay

Autònoms PIMEC fa una valoració positiva de les dades relatives a l’afiliació al Règim Especial de Treballadors Autònoms del Servei Públic d’Ocupació Estatal, ates que l’evolució és a l’alça i, per tant, hi ha nova creació de negocis.

El creixement es dóna a totes les demarcacions, excepte a Lleida. Autònoms PIMEC ho explica perquè la majoria d’altes es donen en el sector serveis per l’entrada de la temporada d’estiu i la seva implicació en el turisme.

Davant la desacceleració d’altes dels darrers mesos, Autònoms PIMEC insisteix que és urgent crear unes condicions per a l’autònom en els àmbits de finançament, fiscalitat i terminis de pagament, que generin seguretat jurídica a l’autònom i viabilitat de les noves unitats de negoci generades.

Switch to mobile version