Autor Societat
2 Abril 2016 a 16:00

10ª edició dels Premis EmprenedorXXI

Convocats per La Caixa i Enisa

Premis emprenedors- La Caixa Enisa

Amb l’objectiu de identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses amb major potencial de creixement d’Espanya,  “la Caixa”, a través de Caixa Capital Risc, i el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través d’Enisa, convoquen la 10ª edició dels Premis EmprenedorXXI, . Els Premis  s’adrecen a empreses espanyoles innovadores amb menys de 3 anys d’activitat.

En aquesta edició, s’atorgaran cinc premis sectorials d’àmbit estatal que distingiran a les millors empreses en els àmbits de: Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Agroalimentari i Tecnologies Industrials. Els guanyadors de cada àmbit obtindran una aportació econòmica de 25.000 euros i accés gratuït durant 6 mesos als Peer-to-Peer Advisory Board, reunions mensuals dirigides per un coach amb l’objectiu d’acompanyar als CEO durant la definició de l’estratègia de creixement de la seva empresa. A més a més, tindran accés a un programa d’acompanyament valorat en 25.000 euros, amb activitats adaptades a les necessitats i etapa de desenvolupament, i accés preferent al finançament de Caixa Capital Risc i Enisa. Per la seva part, els tres finalistes de cada sector, també accediran gratuïtament al programa d’acompanyament i 17 premis, un per comunitat autònoma on les empreses guanyadores  rebran 5.000 euros i una beca per participar en un curs intensiu de creixement empresarial, Ignite Fast Track, impartit per la Universitat de Cambridge (Regne Unit).  A més a més, s’atorgaran dos accèssits: un a la millor innovació tecnològica i un altre al projecte amb major impacte social en el seu entorn.

Els emprenedors que vulguin presentar les seves iniciatives tenen de termini des del 30 de març fins el 30 de maig per enviar la seva candidatura de forma onlinea la pàgina web www.emprendedorxxi.es.

Durant els mesos de juny, juliol i agost, es valoraran les candidatures i es procedirà a la selecció dels finalistes. Després, durant els mesos de setembre i octubre, se celebraran els actes d’entrega dels premis autonòmics. Per la seva part, el veredicte final dels Premis EmprenedorXXI, en la seva fase estatal, tindrà lloc el mes de novembre a Barcelona.

Els Premis EmprenedorXXI són el premi referent per startups d’Espanya i una iniciativa decisiva per l’impuls dels millors projectes d’emprenedoria del país. Des de la seva creació, l’any 2007, s’han invertit 3,67 milions d’euros en premis ( 2,2 milions d’euros en metàl·lic) i 1,5 milions d’euros en accions d’acompanyament, formació i networking internacional de les quals s’han beneficiat 232 empreses. Un total de 4.665 empreses de nova creació han participat en els 10 anys dels Premis EmprenedorXXI.

Un total de 135 entitats de tot el territori s’han implicat com entitats organitzadores o col·laboradores i més de 257 empresaris, inversors i representants d’entitats vinculades a l’emprenedoria participen anualment en els 40 comitès i jurats que se celebren per tot l’Estat.

Switch to mobile version