Autor Rugby
15 Març 2016 a 15:30

Manresa Rugby Club

Manresa Rugby Club //Fotot: Xiulet Final

Manresa Rugby Club //Fotot: Xiulet Final

Dissabte a les 17h s’enfrontaven al camp del Congost el Manresa Rugby Club contra el Castelldefels Rugby Union Club, dos equips que es trobaven sobre el terreny de joc conscients de la importància d’aquest partit.

Durant els primers minuts eren els manresans qui tancava al CRUC al seu camp però sense treure’n profit dels continus atacs a causa d’una bona defensa dels de Castelldefels. Posteriorment, era el conjunt visitant els que pressionaven en atac apropant-se a la línia de 5 dels del Bages, però una bona defensa evitava que sortissin d’allà amb punts.

Durant la primera part es feia palesa la importància d’aquest partit, destacant les bones defenses dels dos equips que deixaven el marcador en 0-0 durant els primers 40 minuts de joc, amb ocasions per a tots dos conjunts.

La segona part començava igual que la primera, amb dos conjunts que buscaven escletxes en la defensa contraria sense poder travessar-la, descripció d’un encontre molt igualat que qualsevol dels dos equips es podia endur.

Va ser al voltant del minut 68 de joc en el qual aprofitaven una contra, el CRUC aconseguia anotar un drop que posaba el marcador de 0-3 al Congost, i trencava la igualtat en el joc vista fins ara. A partir de llavors, a causa del cop rebut, i al partit tan físic que s’estava vivint sobre la gespa, els manresans van patir una davallada, i per contra la consecució de punts, esperonava el CRUC per tirar endavant.

I així va ser com els del conjunt de Castelldefels aprofitaven per aconseguir 3 marques durant els últims 10 minuts que va posar el marcador en 0-22 sense temps per a la reacció dels del Bages.

Dur encontre el que es va veure al camp del Congost, i derrota dolorosa que obliga al conjunt del Manresa Rugby Club a guanyar en el pròxim partit per assegurar-se una plaça als play-off, únicament depenent d’ells mateix

Manresa Rugby Club

Switch to mobile version