Autor Societat
19 Març 2016 a 17:00

Conductora morta a la C-55

A Sant Vicenç de Castellet

Serveis d'ambulàncies // Imatge extreta de la mediateca

Serveis d’ambulàncies // Imatge extreta de la mediateca

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que els Mossos d’Esquadra han rebut avís, a les 09.19 hores. qye s’havia registrat un  sinistre viari al punt quilomètric 21,3 de la carretera C-55 a Sant Vicenç de Castellet en sentit Manresa.
Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme. Com a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant ha mort. La víctima és  M.N.G. de 20 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Manresa.
Arran del sinistre, que ha provocat el tall de la via entre 09.56 i 11.48 h, i tot i que s’han fet desviaments cap a la C-16, hi han hagut llargues cues.
Per atendre el siniestre, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
Cal recordar que divendres passat, el Consorci Viari del Bages es va reunir a Manresa amb el conseller Rull per tal de trobar solucions a l’accidentalitat d’aquesta via

Switch to mobile version