Autor Societat
13 Març 2016 a 18:00

CaixaBank preveu organitzar 20 trobades corporatives amb els seus accionistes

Aquesta xifra vol duplicar el nombre de trobades institucionals respecte l’any 2015

Caixabank organitzar trobades corporatives // Imatge cedida per CaixaBank

Caixabank organitzar trobades corporatives // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank preveu organitzar aquest any vint trobades corporatives amb els seus accionistes. Aquesta xifra suposa duplicar el nombre de trobades institucionals respecte l’any 2015, que van ser una desena.

L’entitat preveu que quan finalitzi l’any 2016, més de 2.000 accionistes hagin assistit a aquestes trobades institucionals i participin en aquesta iniciativa que es repetirà a 18 ciutats espanyoles. De moment, ja s’han celebrat reunions a Alacant, el 16 de febrer; a Barcelona, el 23 de febrer i està previst que la següent es dugui a terme a Canàries el proper 30 de març.

Aquestes trobades s’inclouen en el programa d’iniciatives que CaixaBank dirigeix als seus accionistes i que per a aquest any 2016 contempla, entre altres projectes, reunions entre els accionistes i membres de l’equip de CaixaBank a diferents ciutats espanyoles. Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l’IBEX35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que han de sustentar tota relació entre la companyia i els seu principal públic objectiu, l’accionista.

Al 2014 es van realitzar 7 trobades corporatives a: Mallorca, Burgos, Bilbao, Sevilla, València, Madrid i Tarragona a les quals van assistir-hi 660 accionistes. Al 2015, aquestes trobades es van incrementar passant a organitzar-se a: Tenerife, Gran Canària, Lleida, Valladolid, Sevilla, Santander, Tortosa, Castelló, Barcelona, Madrid, Vic i Màlaga, amb un total d’assistents de 1.089 accionistes.

Programa de formació financera

L’àrea de Relació amb Accionistes de CaixaBank també potenciarà durant el 2016 el programa de formació per a difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i en borsa. L’entitat oferirà, per una banda, formació interactiva a través d’Internet, amb recursos d’iniciació a la borsa, manuals de consultes i fitxes temàtiques, entre d’altres materials; i, per altra banda, cursos formatius presencials sobre mercats financers i conjuntura econòmica. Aquests cursos presencials seran impartits per escoles de reconegut prestigi com són l’Institut BME, el Barcelona School of Management i el IEB (Institut d’Estudis Borsaris) i se celebraran a les principals ciutats espanyoles.

L’objectiu de CaixaBank per 2016 és realitzar 17 sessions formatives en les quals hi participin més de 1.300 accionistes. Els primers cursos d’aquest any es van celebrar a Girona, Madrid i Tarragona i els propers tindran lloc a Palma de Mallorca el proper 4 d’abril, i Barcelona el 5 de maig.

El 2014 es van realitzar 18 sessions de formació en 15 ciutats amb un total de 1.285 accionistes assistents. A l’any següent, es van celebrar 16 cursos a 10 ciutats –en algunes es van fer més d’una sessió- i hi van assistir 1.300 a

Switch to mobile version