Autor Cinema, teatre i televisió
1 Febrer 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 1 i dimarts 2 de febrer

Nit i Dia (TV3)

Nit i Dia (TV3)

Dilluns

TV3

A les 22:35h s’estrena la nova sèrie Nit i Dia

El dia que ha de decidir si comença o no un procés de fecundació assistida, la forense Sara Grau fa l’autòpsia al cadàver calcinat d’un home sense identificar i creu reconèixer l’home amb qui va mantenir una relació extramatrimonial esporàdica el mateix dia que va ser descobert el cadàver d’una anciana assassinada amb signes de violència sexual.

La Sexta

A les 22:30h cine amb Atrápame si puedes

Estrenada l’any 2002 sota la direcció de Steven Spielberg i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Tom Hanks i Christopher Walken

Basada en una història real. En els anys seixanta, Frank W. Abagnale era un jove i esmunyedís delinqüent que adoptava diverses identitats (metge, advocat o copilot de línies aèries). Carl Hanratty, un agent del FBI, tenia la missió de seguir la seva pista i capturar-ho per portar-ho davant la justícia, però Frank sempre anava un pas per davant d’ell.

————————————————–

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h s’estrena A mi manera

David de María, Marta Sánchez, Sole Giménez, Nacho García Vega, Antonio Carmona, Mikel Erentxun i Manolo Tena conviuran i compartiran anècdotes, mentre assagen i reinterpreten els èxits de cadascun dels seus companys

TVE

A les 22:15h cine amb La sombra de la traición

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Michael Brandt i amb la interpretació de Richard Gere, Topher Grace

El misteriós assassinat d’un senador d’Estats Units que porta el segell distintiu d’un assassí soviètic, de nom clau “Cassius”, obliga a un agent jubilat de la CIA, Paul Shepherdson, a formar equip amb un jove agent del FBI, Ben Geary, per resoldre el cas. Shepherdson està convençut que Cassius porta molt temps mort, després d’haver passat tota la seva carrera seguint-li la pista tant a l’esquivo assassí com als seus rivals, així que accepta a contracor el cas després que el seu antic supervisor, Tom Highland, ho desafiï a demostrar la seva teoria davant les recents proves que semblen indicar el contrari. Per la seva banda, l’agent Geary està familiaritzat amb la història de Cassius des de molt abans del seu ingrés en el FBI.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version