Autor Societat
17 Gener 2016 a 16:00

Les UMIC visitaran 87 municipisLes UMIC visitaran 87 municipis

Els ciutadans poden fer les seves consultes i reclamacions

UMIC // Imatge cedida per la Diputació

UMIC // Imatge cedida per la Diputació

En el període entre el 19 de gener i el 16 de febrer, els consumidors de 87 municipis de la demarcació poden presentar-se a les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona les seves consultes i reclamacions gratuïtament.

Les UMIC formen part del programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) de Salut Pública i Consum d’aquesta corporació. El seu equip tècnic dóna resposta a les consultes i reclamacions que hi fan directament, de manera presencial, els ciutadans, i també atén immediatament les consultes que es trameten telemàticament mitjançant la Bústia del Consumidor, situada a cadascun dels més de 200 ajuntaments adherits a aquest servei.

El servei de l‘OPIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

Switch to mobile version