Autor Economia
24 Gener 2016 a 18:00

Aliança de CaixaBank amb l’empresa Big&Drive per impulsar el pagament amb Via T

Bip&Drive disposarà del major parc de Via T del mercat nacional amb 435.0000 dispositius

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

CaixaBank ha arribat a un acord amb l’empresa especialitzada en telepeatge Bip&Drive, propietat de les companyies d’infraestructures Abertis, Cintra i Itínere, per impulsar conjuntament el desenvolupament del pagament electrònic en l’àmbit de l’automoció a través de Via T.

CaixaBank integrarà en Bip&Drive la gestió del seu negoci de pagament automàtic per a vehicles (Via T), el més important d’Espanya en l’actualitat. L’entitat financera presidida per Isidre Fainé i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ha acordat amb els socis de Bip&Drive l’entrada al capital de l’empresa de telepeatge, amb una participació del 25% mitjançant una ampliació de capital.

Amb aquest acord, Bip&Drive disposarà del major parc de Via T del mercat nacional amb 435.0000 dispositius. Bip&Drive se situa així com a líder del sector amb una quota de mercat del 21,75%.

Bip&Drive potenciarà l’ús del Via T incorporant el sistema a nous sectors, com el cas dels pàrquings, i impulsarà el llançament de nous serveis, com aplicacions mòbils dirigides a facilitar el dia a dia dels clients.

CaixaBank comercialitzarà el nou servei Via T a través de la seva xarxa d’oficines, amb l’avantatge que els clients que ho contractin podran accedira nous serveis, com la possibilitat d’integrar en una única factura totes les despeses realitzades als peatges i pàrquings adherits a Bip&Drive.

Switch to mobile version