Autor Societat
1 Gener 2016 a 16:00

12 pel•lícules de llengua catalana nominades als VIII Premis Gaudí

L’entrega serà el 31 de gener a l’Auditori Fòrum-CCIB

 

VIII Premis Gaudí // Imatge cedida per la Diputació

VIII Premis Gaudí // Imatge cedida per la Diputació

 

L’Auditori de la Pedrera ha acollit  la presentació de les 30 produccions cinematogràfiques nominades en alguna de les 22 categories dels VIII Premis Gaudí, concedits per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport, entre altres institucions, de la Diputació de Barcelona. Els títols que opten a més guardons són El rey de La Habana i Anacleto: Agente secreto (12), seguits de Truman (11), Barcelona, nit d’hivern (7) i El camí més llarg per tornar a casa (5). En aquesta edició, 12 de les pel·lícules nominades són en llengua catalana.

L’actor Miki Esparbé i l’actriu Àgata Roca han fet la lectura dels títols i noms dels artistes i professionals que opten a premi. A l’acte també han intervingut la presidenta de l’Acadèmia, Isona Passola, i la directora de Cultura de la Fundació Catalunya – La Pedrera, Marga Viza. El diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé, ha assistit a l’acte en representació d’aquesta corporació.

Els VIII Premis Gaudí es lliuraran el proper 31 de gener a l’Auditori Fòrum-CCIB.

Switch to mobile version