Autor Cultura
15 Desembre 2015 a 13:00

El Conservatori de Música acull un recital de la prestigiosa pianista russa Marianna Prjevalskaya

Serà dimecres a les 8 del vespre i és gratuït

El Conservatori de Música acull un recital de la prestigiosa pianista russa Marianna Prjevalskaya // Imatge cedida per l'Ajuntament de Manresa

El Conservatori de Música acull un recital de la prestigiosa pianista russa Marianna Prjevalskaya // Imatge cedida per l’Ajuntament de Manresa

La prestigiosa pianista russa Marianna Prjevalskaya oferirà el proper dimecres a les8 del vespre un recital obert a tothom i gratuït. Serà al Conservatori i interpretarà peces de Claude Debussy, Frédéric Chopin i Sergei Rachmaninov .

Programa

Claude Debussy

« Brouillards »: Modéré

« Feuilles mortes »: Lent et mélancolique

« La puerta del vino »Mouvement de Habanera

« Les fées sont d’exquises danseuses »: Rapide et léger

« Bruyères »: Calme

« Général Lavine » : Dans le style et le mouvement d’un Cakewalk

                                                                

Frédéric Chopin 

Fantasia en fa menor, Op. 49

Sergei Rachmaninov 

Variacions sobre un tema de Chopin, Op. 22
Marianna Prjevalskaya 

Lloada per la crítica como “una gran pianista” (Il Cittadino, Italia) i “mestra del piano” (Revista Musical‘Auditorium’, Corea del Sud), Marianna Prjevalskaya ofereix recitals  i concerts amb orquestres a Europa i Estats Units i captiva el públic amb la intensitat emocional, maduresa, riquesa i bellesa del so.

Des del seu debut amb l’orquestra a l’edat de 9 anys, Marianna ha actuat amb més de 15 orquestres d’arreu del món.  Al llarg de la seva carrera ha obtingut premis en més de 20 concurs internacionals de piano, entre los quals  ha destacat els més recents New Orleans International Piano Competition en 2014 y World Piano Competition en Cincinnati en 2013. Les actuacions de Marianna també han estat retransmeses perla Radioi Televisió de Polònia, Lituània i Espanya.

Como concertista, Marianna ha actuat a escenaris dels Estats Units, Europa, Corea i el Japó. Ha ofert recitals a sales tan importants como Grosser Saal Mozarteum a Salzburgo, Accademia Santa Cecilia a Roma, Teatro Goldoni a Florencia, Minato Mirai Hall a Yokohama, Auditorio Manuel de Falla a Granada, Palau dela Músicaa Valencia, Auditorio de Galicia a Santiago de Compostela, Fundació Juan March de Madrid, Museo Chopin ala Cartujade Valdemossa a Palma de Mallorca i Steinway Hall a Nova York.

 

Switch to mobile version