Autor Societat
26 Novembre 2015 a 09:00

Mor un miner a les mines d’Iberpotash a Balsareny

Li va caure una paret a sobre

Mina de Balsareny // Imatge de wikipedia (Foto: JoRobot)

Mina de Balsareny // Imatge de wikipedia (Foto: JoRobot)

Un jove treballador de l’empresa subcontractada Montajes Rus va morir ahir al matí a la mina d’Iberpotash de Vilafruns (Balsareny).

L’accident es va produir al voltant de les 9.30h quan una paret de la mina es va ensulsiar i va caure sobre Sergi Font Vilardell, de 26 anys i veí de Navás, provocant-li la mort. El treballador formava part de la plantilla des del passat mes de juny.

En el moment de l’accident, la víctima es trobava acompanyada per tres companys més, un d’ells va haver de ser atès pels serveis mèdics després de patir un atac de pànic.

Fins el lloc dels fets es van desplaçar membres dels cossos d’emergència i els Mossos d’esquadra per determinar les causes de l’accident. El furgó judicial amb el cos sense vida del miner va sortir de les instal·lacions passades les 14h.

Montajes Rus és una empresa de Berga que té molts treballadors a les mines del Bages i que porta anys en relació amb Iberpotash.

Els accidents laborals mortals a Catalunya han augmentat un 21% a catalunya, ja que fisn el novembre han passat dels 57 de l’any passat als 69 d’aquest 2015.

Iberpotash ha fet un comunicat  lamentant aquest trist accident i traslladant el seu condol a la família.

Switch to mobile version