Autor Societat
21 Novembre 2015 a 18:00

Loteria de Catalunya presenta el segon anunci de La Grossa de Cap d’Any 2015

Queden menys de dues setmanes per poder participar en el sorteig de 2.000 euros al mes durant tot un any

La Grossa de Cap d'Any // Imatge cedida per la Generalitat

La Grossa de Cap d’Any // Imatge cedida per la Generalitat

La secretària d’Hisenda, Elsa Artadi, ha presentat el segon anunci de La Grossa de Cap d’Any, que torna a comptar amb la participació del científic i divulgador Eduard Punset, així com amb la icona de la capgrossa. Artadi ha explicat: “Els dos anys anteriors només hi va haver un únic anunci que es va reproduir durant tota la campanya. Per evitar ser molt repetitius, aquest any s’han fet dos anuncis, un de tardor i un d’hivern”.

L’anunci conviurà en els diferents suports amb quatre eslògans diferents: La il·lusió és molt Grossa, Salut, Grossa i amor, 20% més fàcil que et toqui i Demana-li el que vulguis. A l’espot es veu com milers de persones envien cartes a La Grossa demanant que els seus desitjos es facin realitat i l’Eduard Punset recorda que cada vegada més gent confia en la loteria catalana perquè és un 20% més fàcil que et toqui i perquè destina els seus beneficis a programes socials a Catalunya.

Artadi també ha recordat que queden menys de dues setmanes per poder participar en el sorteig d’un premi de 2.000 euros al mes durant tot un any. Aquest any Loteria de Catalunya sorteja aquest premi avançat entre totes aquelles persones que enviïn una fotografia amb un bitllet de La Grossa 2015 a través de l’aplicatiu habilitat a la pàgina de fans de La Grossa a Facebook (facebook.com/lagrossacat) o al correu electrònic grossa2000@gencat.cat.

Només es podrà enviar una fotografia per bitllet, però es poden enviar tantes instantànies com bitllets s’hagin comprat. Des que va començar aquest concurs el passat dia 1 de novembre ja hi han participat més de 7.600 persones.

El sorteig d’aquest primer premi se celebrarà el proper dia 3 de desembre i per poder cobrar-lo serà imprescindible la presentació del bitllet original de loteria que es mostra a la fotografia guanyadora. La participació en aquest sorteig no impedeix la participació en el sorteig que se celebrarà el dia 31 de desembre de 2015. Elsa Artadi ha dit: “És un premi a aquells més matiners a l’hora de comprar la loteria, però no impedeix ser agraciat el dia de Cap d’Any”.

La secretària d’Hisenda ha explicat que aquest any s’han distribuït en participacions més d’1,9M d’euros de loteria, el que representa el doble de l’any passat. També ha dit que més de 970 entitats han fet participacions, un 115% més que el 2014. “Aquest any s’ha millorat la distribució de La Grossa i, per tant, és impossible que quedi cap premi desert. A més, hi ha un 20% més de possibilitats que et toqui La Grossa de Cap d’Any respecte a altres loteries”, ha assegurat Artadi.

Per a aquells bitllets que no resultin premiats el dia del sorteig, Loteria de Catalunya i PortAventura donen una segona oportunitat i ofereixen un descompte d’un màxim de 10 euros per entrar al parc temàtic entre els dies 2 i el 4 de gener. D’aquesta manera, PortAventura dóna suport a la campanya social La Grossa, que destinarà els beneficis a projectes socials a Catalunya.

Els interessats només hauran d’entregar el bitllet no premiat de La Grossa 2015 a les taquilles de PortAventura per obtenir el descompte de 5 euros per bitllet presentat en la compra d’una entrada d’adult d’un dia. Cada visitant podrà acumular un màxim de dos bitllets per entrada, és a dir, el descompte màxim que es podrà aconseguir serà de 10 euros per entrada i persona.

Un altre dels canals que ha millorat respecte a l’any passat és Internet. Ja s’han venut per aquest canal més de 68.800 euros, la qual cosa suposa un 86% més que l’any passat.  Entre les moltes novetats que hi ha al web, destaca l’apartat Regala Grossa, regala il·lusió que permet compartir loteria de La Grossa amb aquelles persones que es desitgi a través del correu electrònic.

La responsable d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya també ha explicat que cada vegada més empreses confien en la Grossa i sortegen números entre els seus seguidors. Així, Llet Nostra i Damm, el programa Divendres de TV3, el diari Sport, les emissores Flaixbac i Flaix FM, Rac1, Catalunya Ràdio, Ràdio Teletaxi i la revista Time Out, s’han sumat a fer promocions vinculades amb La Grossa de Cap d’Any. Ha conclòs: “Són col·laboracions que signem amb diferents marques i que ens ajuden a incrementar la notorietat de la loteria”.

Switch to mobile version