Autor Futbol
10 Novembre 2015 a 13:00

El vilomarenc Jonathan Soriano guardonat com a Màxim Golejador català del Futbol Professional de la temporada passada

Ahir a la  4a Gala de les Estrelles del Futbol Català

Guardonats a la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català // Imatge de FCF.cat

Guardonats a la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català // Imatge de FCF.cat

La 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català va tenir lloc ahir al vespre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència de personalitzats del món del futbol, l’esport i la política.

Els encarregats d’entregar els diferents guardons van ser el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; els presidents del FC Barcelona i el RCD Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, respectivament; el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president del Jurat de la Gala, Josep Lluís Vilaseca; el president de la Fundació Damm i Secretari del Jurat, Ramon Agenjo; el Director General del Grup Damm, Enric Crous; el Director de Serveis de Comunicació i Patrocini de La Caixa,Alfred Bustillo; el president de la UFEC, Gerard Esteva; el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; i el comentarista de TV3, Lluís Carreras.

La gala va ser presentada per Marta Carreras i Bernat Soler i va comptar amb una petita actuació de l’humorista Peyu.

El jugador de Pont de Vilomara, Jonathan Soriano, es va endur el guardó com a ‘Màxim Golejador català del Futbol Professional’ de la temporada 2014-15 amb 46 gols marcatsEl jugador del Red Bull Salzburg ja va rebre aquest premi l’any passat, ja que va marcar 48 gols en 43 partits.

Els altres guardonats van ser:

Sergio González – Millor entrenador

Héctor Bellerín – Jugador amb més projecció

Gerard Piqué – Millor Jugador

Alexia Putellas – Millor Jugadora

Antonio Hidalgo – Millor gol de la temporada

Xavier Estrada – Millor Àrbitre

Nerea Vilalta – Millor Jugadora de futbol sala

Dani Salgado – Millor jugador de futbol sala

Xavi Passarius – Millor entrenador de futbol sala

Raúl Tamudo – Premi Jurat

 

Switch to mobile version