Autor Rugby
17 Novembre 2015 a 13:00

El Manresa RC realitza un gran partit davant el FC Barcelona B

Les fèmines van perdre per 0 a 36 tot i lluitar tot el partit

Manresa RC femení // Imatge cedida pel manresa RC (Foto: Xiulet Final)

Manresa RC femení // Imatge cedida pel manresa RC (Foto: Xiulet Final)

El sènior masculí del Manresa RC va jugar dissabte contra el Barça B a la Teixonera. Un partit que va començar amb un minut de silenci pels atemptats de França.

A pocs minuts del xiulet inicial, el Manresa RC s’apropava a línia de marca a punt d’aconseguir assaig però l’equip rival no ho va permetre. Una meleé a 5 metres de la línia de marca va fer que els del Bages aconseguissin el primer assaig manresà que posava el marcador 0-7 gràcies a la transformació del nostre 10. Després de dos intents d’arribar a assaig de l’equip local, el Manresa RC aconseguia apropar-se a línia de marca on rebien un cop de càstig a favor. El xut a pals que van intentar els manresans no va ser bo i no van aconseguir els tres puts que els hagués donat la seva transformació. Després de jugar molt en camp contrari, els locals arribaven a fer assaig sense transformar per arribar a la mitja part amb un 5-7 al marcador a favor dels visitants.

El Barça B va sorprendre a la segona part als bagencs amb una marca posteriorment transformada per posar el 12 a 7 al marcador d’un Manresa no tant actiu com al principi. El barça va aprofitar que els manresans no estaven connectats del tot en la segona part per arribar de nou a línia de marca. Va ser llavors, quan el Manresa RC va reaccionar, millorant la seva tècnica en les fases estàtiques i aconseguint una nova marca sense transformació.

Els barcelonins van assajar novament sense transformació i a pocs minuts del xiulet final els del Bages arribaven a línia de marca posant un orgullós 22-19 al marcador.

Per part del Manresa RC van jugar: T. Levchenko, J. Cobo, C. Vidal, M. Pradas, S. García, A. Winfield, I. Majos, M. Casas, B. Esquius, Q. Soubies, R. Cubo, E. Vargas, M. Fernàndez, M. Iglesias, H. Chivallier, C. Grand, F. Dorado, B. Bello, J. Núñez, X. Sánchez, G. Le Rumeur, Ll. Jou, A. Lorenzo

Manresa RC femení

El Manresa RC femení es va enfrontar diumenge al combinat de Reus, Santa Coloma i Vilanova. El partit va començar amb uns minuts de tanteig entre els dos equips. En els primers 20 minuts, la defensa del Manresa va aguantar els atacs de les visitants amb contundència i evitava en diverses ocasions que aquestes puntuessin. Les del Bages van recuperar la possessió per jugar durant una bona estona en camp contrari, però sense poder aconseguir finalitzar les seves jugades, i perdent l’ovalada provocant que el conjunt visitant pogués organitzar bons contraatacs jugant per la línia tres quarts i aconseguint dos assajos que reflectien un 0-12 al finalitzar la primera meitat.

A la segona part, el Manresa va trenar un seguit de jugades però la defensa del combinat visitant va impedir que les ganes i l’empenta de les del Bages acabés amb la recompensa dels punts. les visitants posaven el 0 a 36 aprofitant la seva experiència per aconseguir noves marques. En els última minuts de  partit les manresanes van pujar la intensitat i van atacar amb contundència, però no van aconseguir marcar. El partit va finalitzar amb 0 a 36.

Per part del Manresa RC jugaven: G. Mascaró, A. Mosella, L. Ventura, A. Vima, B. Cano, J. Curriols, R. Alegre, E. Rodríguez, O. Marsinyac, J. Perarnau, R. Ibarz, C. Ramos, E. Pujolar, E. Guisado, C. Lopez, G. Barris-Esparbé, A. Lang, M. Vidal, C. Fernandez, M. Salvador, L. Piguillem, E. Reverter

Switch to mobile version