Autor Motor
25 Novembre 2015 a 13:00

El Clàssic Motor Club del Bages organitza el desè aniversari de la Volta a Osona Clàssic Ral•li

Serà dissabte a Manlleu

151123 Cartell VoltaManlleu acull aquest dissabte la 10a edició de la Volta a Osona Clàssic Ral·li. Es tracta d’un dels ral·lis més esperats de l’any organitzats per la Secció Esportiva del Clàssic Motor Club del Bages.

El parc tancat i la sortida serà a la plaça Fra Bernardí a 2/4 de 12 del migdia i les verificacions administratives i tècniques es concentraran a la zona del pavelló a partir d’1/4 de 9 del matí. A partir de 2/4 de 9 del matí els vehicles participants s’exposaran a la plaça Fra Bernadí. L’arribada està prevista a la mateixa plaça a les 20h.

Amb aquesta 10a edició de la prova, la volta es consolida dins del calendari de ral·lis de regularitat a Catalunya i certifica la seva importància. El ral·li comptarà amb la participació d’equips catalans, francesos i espanyols.

L’organització està perfilant els últims detalls del llibre de ruta, que en proves d’aquest tipus és secret fins el mateix dia del ral·li i que en aquesta ocasió tan el carnet com el llibre de ruta es lliurarà als participants 5 minuts abans del seu temps de sortida, per afegir una petita dificultat a la prova i igualar les possibilitats entre els equips.

Horaris

10.30 h BRIEFING MANLLEU- Plaça Fra Bernadí PARC TANCAT

11.30 h SORTIDA 1r participant. MANLLEU- Plaça Fra Bernadí

15.00 h FI 1a SECCIÓ.* SANT HILARI (dinar)

15.45 h INICI 2a SECCIÓ.* SANT HILARI

18.10 h FI 2a SECCIÓ.* VIC- Concessionari Subaru Angel Danés

18.25 h INICI 3a SECCIÓ * VIC- Concessionari Subaru Angel Danés

20.30 h FI DE RALLI 1r participant.* MANLLEU

*horaris aproximats

Switch to mobile version