Autor Rugby
6 Octubre 2015 a 15:00

Victòria del sènior femení del Manresa Rugby tot i la derrota

Van perdre per 0 a 71 contra el Castelldefels

Manresa RC contra el Castelldefels RUC // Imatge cedida per xiuletfinal.cat

Manresa RC contra el Castelldefels RUC // Imatge cedida per xiuletfinal.cat

El rugby manresà va viure el passat dissabte un gran dia tot i la derrota. El Sènior femení del Manresa Rugby disputava el primer partit en lliga oficial. Un partit que les va enfrontar a un rival molt dur com és el Castelldefels RUC.

Tot i la diferència de nivell dins del camp, les manresanes van demostrar molta actitud i valentia davant el contrari, i van lluitar en conjunt més que mai per posar en pràctica tot el que havien entrenat les darreres setmanes. En algun moment del partit les de Manresa es van trobar amb només 13 jugadores al camp degut a un parell de lesions.

El partit va acabar amb clara victòria de l’equip visitant, que es va imposar per 0 a 71, tot i així les manresanes van aconseguir que la primera marca tardés en arribar gràcies a una bona defensa.

Tot i la derrota, les jugadores manresanes es van mostrar satisfetes i amb ganes de continuar lluitant per millorar.

Les jugadores del Manresa RC que van jugar van ser: 1. A. Raducan, 2. P. Jorge, 3. G. Pereira, 4. A. Vima, 5. B. Cano, 6. R. Alegre, 7. J. Currius, 8. E. Rodríguez, 9. A. Mosella, 10. J. Perarnau, 11. E. Guisado, 12. C Fernàndez, 13. C. Ramos, 14. M. Salvador, 15. C. López, 16. B. Pascual

Switch to mobile version