Autor Rugby
28 Octubre 2015 a 13:00

Victòria del masculí del Manresa Rugby i derrota del femení

Bon partit de les fèmines tot i la derrota

Manresa RC contra l'Hospitalet de Llobregat // Imatge cedida pel Manresa RC

Manresa RC contra l’Hospitalet de Llobregat // Imatge cedida pel Manresa RC

El Manresa Rugby masculí s’enfrontava el cap de setmana passat a l’Hospitalet de Llobregat. els manresans començaven el partit amb força i ben aviat arribava la seva primera marca. Els contraris no van trigar a respondre van arribar a línia de marca sense poder transformar el xut a pals, posant al marcador el 5 a 7. La davantera del Manresa RC es va mostrar molt compacta i organitzada i gràcies a això van assajar novament posant el marcador 5-12. En un cop de càstig, els de L’Hospitalet demanaven xut a pals i encertant-lo aconseguien posar el 8-12 en els primers 30 minuts.

Abans d’acabar la primera part els manresans tornen a marcar altre cop amb el seu joc per davantera. Arribava la mitja part amb el marcador 8-17 a favor dels visitants.

A la segona part els de Manresa van mostrar-se molt superiors al rival a les fases estàtiques i van anar aconseguint una marca rere una altra i al final deixaven el marcador en 8 a 50 que esl donava el bonus ofensiu.

El sènior femení també s’enfrontava a l’Hospitalet de Llobregat. Fa unes setmanes ja s’havien enfrontat en un partit on les de l’Hospitalet es van mostrar molts superior a les manresanes guanyant per 98 punts.

Les manresanes van sortir aquest cop molt concentrades i decidides a donar la cara. La primera marca va arribar per part del Manresa a pocs minuts de començar l’enfrontament. Durant bona part del partit les manresanes van estar per sobre en el marcador. El joc era força igualat i la defensa del Manresa RC era molt més organitzada comparada amb anteriors partits.

A la segona part les locals (que jugaven com a visitants), van aconseguir dues marques que els donava la victòria deixant el marcador 19-32 al final del partit. Tot i la derrota, les manresanes van rebre la felicitació de l’entrenador rival, que les va animar a continuar treballant.

Switch to mobile version