Autor Rugby
20 Octubre 2015 a 13:00

Victòria del masculí del Manresa RC i contundent derrota del femení

El Manresa RC participa en la primera trobada d’escoles

Manresa RC // Iimatge cedida per Xiulet Final (www.xiuletfinal.cat)

Manresa RC // Iimatge cedida per Xiulet Final (www.xiuletfinal.cat)

El sènior masculí del Manresa RC va jugar dissabte contra el segon equip del BUC amb noves cares al XV titular del conjunt del Bages. Els jugadors manresans, tot i la lesió de l’arrier titular durant l’escalfament i d’un dels centres durant els primers minuts de joc, van començar el partit ben connectats, tenint les coses clares en atac i mantenint una bona defensa que no deixava al BUC “B” desenvolupar el seu joc. Tot i així, una bona intercepció del número 8 del conjunt de Barcelona juntament amb un mal entès de l’atac del Manresa RC, va propiciar la primera marca del partit que posava el resultat de 0-7 al marcador. Els del Bages no es van arronsar i amb força lluita van aconseguir el primer assaig del conjunt després d’una treballada touch i maul.

Els dos conjunts, amb molt de joc de tanteig,  van provar de superar-se l’un a l’altre, sent protagonista el joc al peu i arribant-se al descans amb el 13 a 14 favorable als visitants.

A la represa el conjunt del Bages va millorar en defensa i va aconseguir un nou assaig després de robar una touch a 5 metres de marca contrària que posava al marcador el resultat de 18-14.

El BUC “B” va respondre amb un cop de càstig transformat, que va ser replicat pel Manresa amb a dos cops de càstig també transformats que van col·locar al marcador el resultat de 24-17 amb el qual es va arribar al final del partit.

Manresa RC: C. Vidal, J. Cobo, C. Grand, J. Martin, M. Pradas, A. Winfield, J. Simó, I. Majós, B. Esquius, Q. Soubies, R.Cubo, T. Taurines, M. Fernàndez, M. Iglesias, M. Tabet, F. Dorado, T. Grdzelishvili, M. Casas, A. Lorenzo, S. García, J. Mora, O. Vargas, O. Matas.

 

El sènior femení perd contundentment

El BUC es va avançar ràpidament aprofitant la seva millor condició física i jugant molt per la banda aprofitant la poca experiència en col·locació de defensa de les bagenques. La mitja melé del Manresa RC va ser expulsada 10 minuts amb targeta groga, i a poc minuts de la seva reincorporació al camp, va ser expulsada amb targeta vermella.

Això i la lesió del 10 van deixar al XV manresà jugant bona part del partit amb tan sols 13 jugadores contra les 15 del BUC

El femení del Manresa RC no va acotar el cap tot i acabar el partit amb un resultat de 125-0 al marcador, aguantant amb valentia el desgast que comporta jugar amb dues jugadores de menys respecte a un contrari molt més ràpid.

Manresa RC: L. Ventura, P. Jorge, B. Pascual, J. Gómez, A. Vima, B. Cano, J. Currius, R. Alegre, O. Marsinyac, J. Perarnau, R. Ibarz, E. Rodríguez, C. Fernandez, C. Ramos, C. López, E. Reverte, S. Calvelo Les manresanes van jugar amb llaços a les botes per donar suport a la lluita contra el càncer de mama.

 

Escola del Manresa Rugby Club

34 nenes i nens manresans van participar a la primera trobada de l’Escola del Manresa Rugby Club, en una jornada de rugby magnífica on van jugar amb les escoles del Vic, l’Hospitalet, el Badalona i l’Anoia, amb més de 120 esportistes jugant partits sobre la gespa.

L’Escola del Manresa va poder presentar per primer cop els equips complerts de Sub8, Sub10 i Sub12.

Switch to mobile version