Autor Societat
8 Octubre 2015 a 10:00

Un cop més s’organitza el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

Es necessiten 25.000 voluntaris pels dies 27 i 28 de novembre

 Gran Recapte d’Aliments

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya, per setè any consecutiu,  amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per fer-ho possible els dies 27 i 28 de Novembre caldran 25.000 voluntaris per als més de 2.000 punts de recollida habilitats a supermercats i mercats arreu de Catalunya.

A la seu del Banc dels Aliments de Barcelona, s’ha celebrat la roda de premsa de la campanya de voluntariat per la setena edició del Gran Recapte que aquest any té com a lema Tu el fas gran. Els ciutadans també poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com.

La coordinadora de campanya, Sabine Hindersin, ha recordat les funcions de voluntaris i coordinadors, i ha destacat com a novetat d’enguany que els voluntaris podran modificar de manera àgil el seu torn o punt de recollida a través del web del Gran Recapte.

També ha intervingut Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona, que en nom dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya ha comentat que l’objectiu del Gran Recapte 2015 és recollir el màxim d’aliments per donar resposta a les necessitats persistents de moltes persones.

Per aquest motiu hi haurà un total de 2.500 punts de recollida arreu de Catalunya i caldran 25.000 voluntaris. Tot seguit ha agraït la dedicació i el paper cabdal dels voluntaris en el Gran Recapte: “Els bancs dels aliments necessiten establir ponts entre les persones beneficiàries i els donants, i aquests ponts són els voluntaris que fan possible el Gran Recapte”.

També ha fet una crida per realitzar donacions i ha demanat la complicitat dels mitjans per acostar la campanya a tota la societat.

Switch to mobile version