Autor Societat
22 Octubre 2015 a 21:16

Mor un veí de Manresa en accident de motocicleta

A la BV-4031 a Castellar de n’Hug (Berguedà)

Els Bombers recorden els seus consells de seguretat per a les sortides a la muntanya

Els Bombers recorden els seus consells de seguretat per a les sortides a la muntanya // Imatge del web de la Generalitat

Els Mossos d’Esquadra han rebut avís a les 17.33 de que per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta ha sortit de la via al punt quilomètric 19,5 de la BV-4031 a Castellar de n’Hug (Berguedà)

El conductor i únic ocupant del vehicle, Germán-Jesús Fernández Basanta , de 51 anys, casat, era pàre d’un fill i una filla, i havia ingressat al cos de la Policia Local de Manresa l’any 1987 ha resultat mort. El ple municipal de l’Ajuntament de Manresa d’aquest vespre ha tingut un emotiu record per l’agent de la Policia Local de Manresa mort en aquest accident de trànsit, mentre es trobava fora de servei,

Arran del sinistre s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter i una ambulància del  Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i el web http://victimestransit.gencat.cat/

Switch to mobile version