Autor Societat
8 Octubre 2015 a 13:00

Comencen les obres de millora de la C-55 als termes de Monistrol de Montserrat i Castellbell i el Vilar

El tram que es millora té 410 metres

b61a3f4e-da2d-48b8-8986-348358caab72El Departament de Territori i Sostenibilitat va iniciar ahir es obres de millora de la seguretat viària en un tram de 710 metres de la C-55, en els termes municipals de Monistrol de Montserrat i Castellbell i el Vilar, prop de l’enllaç amb la C-58.

Aquesta actuació inclourà la separació dels dos sentits de circulació mitjançant un zebrat central, la reducció del carril per a vehicles lents per tal de definir millor les trajectòries dels vehicles, l’eliminació d’un canvi de sentit i l’estesa d’una nova capa de ferm.

Aquest punt registra un trànsit de 14.461 vehicles diaris de mitjana. L’objectiu d’aquestes obres és millorar la seguretat en els punts més conflictius i contribuir a la reducció de l’accidentalitat. La C-55 enllaça en aquest tram les poblacions de Monistrol de Montserrat i Sant Vicenç de Castellet, tot donant accés als polígons El Tortuguer i El Mas, així com a la C-58.

Les obres, que tindran una durada aproximada de tres setmanes, s’han iniciat amb les tasques preliminars replanteig i senyalització de les zones d’obra així com la demolició i el repicat de la illeta per posteriorment dur a terme els treballs de construcció de la illeta i afermat.

L’estesa de la nova capa de ferm es realitzarà en horari nocturn. Segons quines siguin les necessitats de l’obra, es tallarà un carril i es facilitarà l’accés pel que resti obert. Puntualment també es tallaran els ramals de sortida i entrada a la C-58, donant alternativa al transit afectat.

El pas següent serà la implantació de la senyalització horitzontal, vertical i l’abalisament. Es finalitzarà amb la col·locació dels sistemes de contenció i a la senyalització horitzontal amb pintura termoplàstica.

Totes aquestes feines tindran afectacions al trànsit, que consistiran en la reducció de l’amplada dels carrils de circulació, mantenint sempre un per sentit.

Switch to mobile version