Autor Bàsquet
25 Agost 2015 a 13:00

Els jugadors de l’ICL Manresa comencen a fer les proves especialitzades en medicina de l’esport

Al Cimetir

thomas 2 ICL Mnresa

thomas 2 ICL Mnresa

Jermaine Thomas, Roman Montañez i Ricky Sánchez van estar els primers jugadors de l’ICL Manresa que ahir van fer la revisió mèdica especialitzada al Cimetir, Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació, al complex de la Clínica de Sant Josep. Les proves, pròpies per a esportistes d’alt rendiment, les ha dirigit la Dra. Carme Comellas, professional amb una dilatada i reconeguda experiència en medicina de l’esport. Han fet seguiment de les revisions una part de l’equip tècnic, entre els quals el preparador físic i el fisioterapeuta.

Al Cimetir, servei integrat a la  Fundació Althaia se’ls ha fet un estudi antropomètric, proves d’esforç i altres exploracions que determinaran l’estat físic de tots els jugadors que formen part de la plantilla de l’ICL Manresa. En el decurs dels propers dies, la resta d’integrants de l’equip hauran de sotmetre’s a les mateixes exploracions.

Switch to mobile version