Autor Ensenyament
16 Juliol 2015 a 14:00

UManresa incrementa els recursos destinats a beques

La tendència general és la seva reducció a nivells del 2.004

 

FUB Manresa // Foto: Joan Murcia

FUB Manresa // Foto: Joan Murcia

El campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) destinarà 114.000 euros durant el curs 2015-2016 als diferents programes de beques que té en funcionament. Augmenta d’aquesta manera en un 7.5% la dotació pressupostària destinada a beques en relació al curs passat quan la tendència general és la seva reducció a nivells del 2.004.

El programa d’ajudes a l’alumnat preveu beneficiar una setantena d’alumnes de la institució universitària. La convocatòria inclou 18 beques de col·laboració de 1.500 euros i tres de 3.000 euros. Els ajuts de 1.500 euros són flexibles i es poden atorgar com a mitja beca o com a beca sencera. A canvi, els alumnes beneficiats hauran de realitzar unes hores de tasques de suport en departaments o institucions vinculades a la universitat. Els ajuts són adjudicats seguint uns criteris econòmics i acadèmics.

Per segon any, els alumnes d’UManresa podran optar a les beques FUB-La Caixa. Està previst destinar-hi 30.000 euros en 15 ajuts d’un import de 2.000 euros cadascun. Els alumnes que se’n beneficiïn hauran de realitzar  serveis de suport a activitats i/o projectes socials.

Els alumnes dels estudis d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i del grau en Gestió d’Empreses també podran optar per segon any al programa de beques FUB-Prèmium. Està previst destinar-hi 45.000 euros en 30 beques salari per a alumnes dels dos darrers cursos de carrera que facin estades de pràctiques en les empreses col·laboradores del programa.

La principal novetat del programa de beques d’UManresa és la creació d’una nova línia adreçada als alumnes del Campus Professional, que inicia l’activitat el curs 2015-2016 amb el nou cicle formatiu de grau superior de Tècnic en Pròtesis Dentals. La institució universitària preveu destinar-hi un import de 3.000 euros per concedir dues beques de 1.500 euros cadascuna.

Switch to mobile version