Autor Cultura
2 Juliol 2015 a 14:00

S’obre la convocatòria de la Beca Art K’suma 2015

Es vol promoure la creació artística intergeneracional

Ajuntament de Manresa

Ajuntament de Manresa // Foto: Pol Rodríguez

L’Ajuntament de Manresa ha obert la convocatòria per rebre la Beca ArtK’suma 2015. L’objectiu d’aquesta beca és la de promocionar i estimular la creació artística intergeneracional en qualsevol disciplina.

Els projectes, que optaran a una beca de 1.500 euros, es poden presentar a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran (Ctra. de Vic, 16 1r.) fins al 20 de juliol.

Aquesta iniciativa va néixer amb la voluntat de promoure el treball compartit entre artistes de generacions diferents i, si és el cas, disciplines artístiques diferents: plàstiques, musicals, visuals, entre d’altres. En aquest sentit, es proposa que artistes menors de 35 anys treballen amb d’altres artistes que siguin majors de 65 anys en una interpretació conjunta de la realitat de la ciutat i que comparteixin l’experiència de gestionar i compartir un projecte artístic comú. Un dels dos artistes, com a mínim, ha residir a Manresa.

Un cop es conegui el treball que s’endugui la beca, aquest podrà ser exhibit en algun espai municipal així com també es proposarà  la seva itinerància per altres àmbits expositius.

Switch to mobile version