Autor Cultura
7 Juliol 2015 a 14:00

Sant Vicenç de Castellet es prepara per la seva Festa Major

La música i els actes més tradicionals en seran els protagonistes

 

Sant Vicenç de Castellet// Imatge del web de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet

Sant Vicenç de Castellet// Imatge del web de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet

Sant Vicenç de Castellet viurà a partir de divendres quatre intensos dies de Festa Major. La Música en directe i els espectacles més tradicionals seran els protagonistes d’una Festa Major que permetrà gaudir de les actuacions del grup Oques Grasses, l’Orquestra Selvatana, el correfoc, la trobada gegantera o el castell de focs. La Festa Major, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet compta amb el suport del col·lectiu Activa’t de Festa i de nombroses entitats, empreses i persones a títol individual del municipi.

Nit de divendres

Els actes començaran divendres amb el cercatasques i el pregó de Festa Major a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 10 de la nit a càrrec de la Coral Nou Horitzó de l’Associació Musical Castellet amb motiu del 40è aniversari. Tot seguit hi haurà el correfoc i el concert a càrrec d’Oques Grasses a la plaça de l’Onze de Setembre. El públic jove podrà gaudir d’un concert dels grups del moment de la música en català en una nit en què la música del DJ Luis de Frutos posarà el punt i final fins ben entrada la matinada.

Més actes

Dissabte al matí s’inaugurarà l’exposició d’artistes santvicentins a l’Espai Ateneu. També hi haurà torneig de natació, ball per a la gent gran, el XII Festival de Dansa amb totes les escoles de Sant Vicenç de Castellet i concert del Coro Rociero Virgen del Rocío. A la nit agafarà el protagonisme l’Orquestra Selvatana amb el concert i el ball de Festa Major. El públic més jove podrà assistir a la Festa Jove SANTVI DISCO&TECH al camp de futbol (6 euros amb consumició inclosa).

Trobada de gegants

Diumenge al matí se celebrarà la XXII Trobada de Gegants a la plaça de l’Ajuntament amb onze colles vingudes d’arreu de Catalunya. La cercavila sortirà del carrer Maria Gimferrer i acabarà a la plaça de l’Ajuntament on es farà la ballada final. A la tarda se celebrarà l’encierro pamplonica amb un recorregut pels carrers del nucli en què tothom que vagi de color blanc serà obsequiat amb un mocador vermell. Diumenge al vespre també hi haurà sardanes, la botifarrada i ouferrada popular i la nit d’humor amb Raúl Alcaraz i Jordi LP a la plaça de l’Onze de setembre.

Dilluns, punt i final

El programa de Festa Major es tancarà dilluns amb el castell de focs al camp de futbol i les havaneres a càrrec del grup Les anxovetes. Durant el matí hi haurà inflables aquàtics, a la piscina, i al vespre, animació infantil.

Programa Festa Major 2015

Switch to mobile version