Autor Societat
16 Juliol 2015 a 17:00

L’Ajuntament de Cardona, Creu Roja i Càritas posen en servei un menjador escolar durant l’estiu

Se’n beneficiaran una vuitantena d’infants

menjador-social-estiu

El passat dimarts es va aprovar en Junta de Govern el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Cardona, Creu Roja Cardona i Càritas Parroquial de Cardona per al desenvolupament del servei de menjador social per a infants de 3 a 16 anys durant l’estiu del 2015.

Els donatius procedents de Montajes Rus, una empresa de Berga que col•labora amb diverses entitats socials del Bages i Berguedà finançaran integrament aquest menjador escolar mentre que els diners que es van recollir a la 5a caravana solidària promoguda des de l’entitat IPA Bages serviran per finançar el menjador escolar del proper estiu.

Aquest conveni contempla l’impuls del menjador social d’estiu per a nens i nenes de 3 a 16 anys. L’activitat, que ja s’està duent a terme, es farà els dilluns, dimecres i divendres de 13h a 15h fins el 4 de setembre. Durant el mes de juliol es farà al casal de la Gent Gran mentre que la resta de dies es realitzarà al Centre Cívic.

Els voluntaris i voluntàries de Càritas i Creu Roja s’encarregaran de la supervisió del dinar i l’activitat posterior, fins les 15h, i de forma puntual de l’Agrupament Escolta Hug Folc.

L’activitat comptarà amb la col·laboració de les tècniques de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona.

Es preveu que aquest menjador escolar doni resposta a una vuitantena d’infants que provenen de famílies amb dificultats a nivell econòmic i/o social.

Switch to mobile version