Autor Societat
31 Juliol 2015 a 14:00

La passera metàl•lica entre el Pont Vell i l’estació de la Renfe s’ha obert avui als vianants

Passera // Imatge cedida per l'Ajuntament de Manresa

Passera // Imatge cedida per l’Ajuntament de Manresa

El pas del camí de vianants a la carretera C-1411b, entre el Pont Vell i l’accés a l’estació de Renfe, s’ha obert avui divendres després que s’hagi finalitzat la construcció de la passera en voladís amb estructura metàl·lica que ha permès habilitar un itinerari que connecta el Pont Vell amb el vial d’accés al barri de la Guia.

Dins d’aquestes obres, també s’han fet els treballs de millora de l’itinerari de vianants en el vial d’accés al barri de la Guia i els treballs de millora a l’entorn de la Creu de la Guia.

Amb aquesta obertura es permet restablir l’habitual trànsit de vehicles per la carretera C-1411b i també el pas de vianants pel Pont Vell,  que durant 4 mesos s’ha mantingut tallat.

Aquesta actuació, que forma part de les actuacions que tenen per objectiu millorar els itineraris i infraestructures de la ciutat de cara a la commemoració dels 500 anys de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa, el projecte Manresa 2022, millora la connectivitat de la ciutat amb el Camí Ignasià.

El Pont Vell sobre el riu Cardener, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN), connecta el centre de la ciutat amb el barri de la Guia i l’estació de Renfe. El projecte ha mantingut els valors paisatgístics i patrimonials de l’entorn del pont.

Switch to mobile version