Autor Economia
20 Juliol 2015 a 14:00

La Memòria Econòmica de Catalunya es presentarà dimarts

Es celebrarà de les 9.30 a les 10.30 a la sala d’actes de la Cambra

Memòria Econòmica // Imatge del web enPositivo

Memòria Econòmica // Imatge del web enPositivo

El proper dimarts la Cambra de Manresa acollirà la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya que se centrarà en l’anàlisi de la província de Barcelona i comarques i d’aquells aspectes de l’activitat econòmica de la Catalunya Central

L’acte començarà a les 9.30h del matí a càrrec de Carme Poveda, directora de la Memòria Econòmica de Catalunya. A més hi intervindran el professor de la  Universitat de Barcelona, Daniel Albalate, amb una ponència sobre les infraestructures estratègiques a l’àrea metropolitana de Barcelona, i Lluís Herrero, sotsdirector general del Banco Santander i responsable de l’entitat a Catalunya. L’acte l’obrirà el president de la Cambra, Pere Casals.

Una de les principals conclusions de l’edició d’aquest any es la previsió que Catalunya aconseguirà superar la crisi l’any 2016 en termes del PIB i el 2021 en termes d’ocupació. L’any 2014 ha estat el millor en quan a l’economia des de l’any 2007 però destaca per ser el primer any que el creixement va acompanyat de la creació d’ocupació.

L’assistència a la jornada és gratuïta però cal inscriure’s trucant al telèfon 93 872 42 22 o enviant un correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org. A tots els assistents se’ls lliurarà una memòria USB amb el contingut digital de la memòria, que ha estat patrocinada pel Banco Santander.

Switch to mobile version