Autor Cultura
2 Juliol 2015 a 11:30

Ja són a la venda les entrades per a la Nit Màgica a la Muntanya de Sal de Cardona

El concert anirà a càrrec de la soprano Maria Miró

Nit Màgica de Cardona // imatge del web de l'Ajuntament de Cardona

Nit Màgica de Cardona // imatge del web de l’Ajuntament de Cardona

L’interior de la Muntanya de Sal de Cardona acollirà el dissabte 18 de juliol el concert de la Nit Màgica que oferirà la soprano Maria Miró.

Es tracta d’una nova edició d’aquesta proposta cultural que situa la música en un espai únic i singular com és la Muntanya de Sal de Cardona.

La Nit Màgica és una iniciativa de la Fundació Cardona Històrica i l’Ajuntament de Cardona amb l’objectiu de divulgar el patrimoni natural de la vila ducal tot gaudint d’un concert a les galeries de la Muntanya de Sal de Cardona. En aquesta nova edició d’aquesta proposta musical, la la soprano Maria Miró oferirà un recital de música lírica acompanyada del pianista Josep Buforn.

Maria Miró és una jove soprano lírica guardonada recentment amb el Primer Premi del 22è Concurs Mirabent i Magrans de Cant 2014 de Sitges i amb el Primer Premi i Premi de Sarsuela al III Concurso Internacional de Canto Ciudad de Elda 2014. En els últims dos anys ha intensificat la seva activitat, debutant al Gran Teatre del liceu de Barcelona i al Teatro Real de Madrid.

Les places són limitades i el preu de les entrades és de 20 euros. El concert començarà a les 9 del vespre i les entrades es poden adquirir aquí

Switch to mobile version