Autor Societat
16 Juliol 2015 a 11:30

Els alcaldes de Navarcles, Santpedor i Sant Fruitós de Bages parlen sobre la gratuïtat a l’autopista C16

Han mostrat la seva satisfacció

Autopista C16 // Imatge extreta d'Autema

Autopista C16 // Imatge extreta d’Autema

Els alcaldes dels municipis de Navarcles, Santpedor i Sant Fruitós de Bages han mostrat la seva satisfacció per l’aplicació de les mesures de gratuïtat que van ser demandades per aquests municipis del nord de Manresa.

S’han congratulat que la Generalitat de Catalunya hagi entès la demanda que es feia de gratuïtat de l’autopista fins a Santa Anna, per incloure les necessitats de tota aquesta zona que abraça veïns d’aquests tres municipis. No obstant, han indicat que no s’ha rebut cap comunicat oficial de la Generalitat i a l’espera de tenir informació de primera mà, sí que es troba a faltar que el tram bonificat del 50% arribi des de Terrassa fins a Santa Anna i no fins a Viladordis, com sembla que queda proposat actualment.

Switch to mobile version